FØLER SEG GAMMEL OG SLITEN: Trebarnsmoren Sarah Jessica Parker, her sammen med sønnen James, føler seg gammel og sliten, og i stor kontrast til sin glamorøse rollefigur Carrie Bradshaw. Foto: Stella Pictures
FØLER SEG GAMMEL OG SLITEN: Trebarnsmoren Sarah Jessica Parker, her sammen med sønnen James, føler seg gammel og sliten, og i stor kontrast til sin glamorøse rollefigur Carrie Bradshaw. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg føler meg gammel og sliten

Skuespilleren er ikke like glamorøs sin kjente rollefigur....

SEHER.NO: Sarah Jessica Parker (45) er aktuell som glamorøse og single Carrie Bradshaw i «Sex And The City: The Movie 2», men i virkeligheten er livet helt annerledes for trebarnsmoren.

Da Parker ble spurt om sitt hemmelige skjønnhetstips, svarte skuespilleren at hun faktisk ikke har noen.

- Jeg har ingen hemmelige skjønnhetstips. På privaten føler jeg meg gammel og sliten! Jeg har barn som jeg må løpe etter, og jeg prøver å gå så mye jeg kan. Men bortsett fra det, og det faktum at jeg kjøper alle rynkekremer som finnes på markedet, så har jeg rett og slett ingen gode skjønnhetstips, sier Parker til Heat Magazine.

Sex And The City-stjernen har sønnen James Wilke (8) og tvillingdøtrene Marion og Thabitha, som ble født ved hjelp av en surragatmor i juni 2009. Hun er gift med skuespilleren Matthew Broderick.

- Jeg skjønner at folk ikke alltid klarer å skille Carrie Bradshaw fra meg selv som privatperson. Men min virkelighet er helt annerledes. Dette er mest sannsynlig grunnen til at det fungerer så godt for meg å spille Carrie, fordi hvis hennes liv hadde virket kjent for meg på noen måter, så hadde det blitt kjedelig å spille henne. Man må huske på at klærne jeg er så privilegert til å få bruke, blir returnert dagen etter. De er ikke mine, sier hun.

Da den første «Sex And The City»-filmen ble sommerens største hit i fjor, ble Parker tvunget til å offentlig benekte at det hadde blitt noen former for flid mellom henne selv om resten av skuespillerne. Men hun innrømmet at det var tider da de virkelig ikke gikk overens.

- Når du er på settet, jobber 90 timer i uken, og aldri kommer deg hjem, så blir du ekstremt sliten. Det er tider hvor alle rett og slett blir oversensitive, og noen ganger får noen følelsene sine såret. Men jeg føler ikke at jeg burde ha føle noe anger, med tanke på hvordan jeg har behandlet andre mennesker under innspillingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Sjekk de armene!