- Jeg føler meg fremstilt som dum

Labinot Haziri får hatmeldinger etter «Paradise Hotel», og er svært skuffet over TV3.

REAGERER: Labinot Haziri kjenner seg ikke igjen i måten han er blitt fremstilt på TV. Han er svært skuffet og føler seg fremstilt som en mindre smart person. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
REAGERER: Labinot Haziri kjenner seg ikke igjen i måten han er blitt fremstilt på TV. Han er svært skuffet og føler seg fremstilt som en mindre smart person. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FRYKTER FOR FREMTIDEN: Haziri er redd han ikke vil få jobb i fremtiden på grunn av oppholdet på Paradise Hotel. Foto: Anton Soggiu/TV3
FRYKTER FOR FREMTIDEN: Haziri er redd han ikke vil få jobb i fremtiden på grunn av oppholdet på Paradise Hotel. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at Sarpsborg-gutten Labinot Haziri (20) kom hjem fra «Paradise Hotel»-oppholdet i Mexico, og fikk se seg selv på TV, fikk han seg en stor overraskelse.

Haziri reagerer kraftig på måten han er fremstilt på TV.

- Jeg føler meg fremstilt som dum, som en gutt som ikke henger helt med. Jeg er veldig skuffet over det, sier han til Seoghør.no.

Selv om han ikke angrer på oppholdet, frykter 20-åringen at hans fremtidige jobbkarriere kan henge i en tynn tråd som følge av «Paradise Hotel».

- Sånn jeg er fremstilt på TV, er ikke sånn jeg er i virkeligheten. Folk som kjenner meg sier de ikke kjenner meg igjen på TV. Jeg angrer ikke på at jeg har vært med i «Paradise Hotel», men jeg er veldig misfornøyd. Det er veldig kjipt, for det kan være at folk ser at jeg er en tulling på TV, også gjør det at jeg kanskje ikke får jobb i fremtiden.

Hvorfor Haziri er fremstilt slik, er han selv usikker på.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg er blitt fremstilt på den måten. Kanskje det er fordi det blir bra TV. Personlig blir jeg flau når jeg ser meg selv på «Paradise Hotel». Som deltager vet man jo at alt man gjør der inne blir klippet til. Men det må da være en grense. Av alle deltagerne der inne, føler jeg det har gått desidert verst utover meg.

Den livlige «Paradise»-deltageren snakker også ut om alle tilbakemeldingene i sosiale medier. Selv om noen er hyggelige, kommer det også mange hatmeldinger.

- Det har også kommet mye hat i sosiale medier. Folk sier jeg er «den største idioden på Paradise Hotel» og «en dum fyr som ikke har IQ». Jeg prøver å ikke bry meg om kommentarene, men det er jo kjipt, sier han til Seoghør.no.

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, svarer følgende på kritikken:

VERST FOR LABI: Sarpsborg-gutten føler det har gått desidert verst utover ham, og opplever mye hat i sosiale medier. Foto: Anton Soggiu/TV3
VERST FOR LABI: Sarpsborg-gutten føler det har gått desidert verst utover ham, og opplever mye hat i sosiale medier. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer

«Først og fremst er det beklagelig at Labi føler seg feil fremstilt, men det er godt å høre at han ikke angrer på at han var med i «Paradise Hotel». At deltagere i realityserier føler seg feil fremstilt, er en kjent sak. Når man klipper ned noe som har skjedd i løpet av 24 timer til ca 45 minutter med tv-underholdning, så er det selvsagt ikke mulig å få med alt som har skjedd, og deltakeren kan oppleve at det ser annerledes ut enn slik han eller hun oppfattet det. Det som kommer med i episoden er uansett noe man faktisk har sagt eller gjort. Jeg tror de aller fleste som har sett på «Paradise Hotel» før er klar over at det brukes en mye humor i klippen, og at artige utsagn eller situasjoner fremheves  i programmet for å skape god underholdning. Nettopp denne humoren er en av årsakene til programmets suksess», sier hun til Seoghør.no.

Hun sier at negative meldinger som blir skrevet på «Paradise Hotel» sin Facebook-side blir slettet.

«Når det gjelder sosiale medier så er det et sted hvor folk har lav terskel for å skrive stygt om andre, og jeg vet at de aller fleste som er med i «Paradise Hotel» får negative tilbakemeldinger. Vi fjerner sjikanerende meldinger fra vår Paradise Hotel-Facebookside. Det er selvfølgelig leit at deltakere blir utsatt for netthets, men man må huske på at deltakerne også opplever å få svært mange positive tilbakemeldinger.»

Haziri fortalte nylig at han angret på at han hadde hatt sex med Julie Heimtoft Hølvold (24) på «Paradise Hotel»

- Moren og familien min er ufattelig skuffet over meg, og det har de sin rett til å være. Jeg er like skuffet over det jeg gjorde, og lei meg på vegne av familien, sa han til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Familien er ufattelig skuffet over meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer