- Jeg føler meg fortsatt som en taper

Lady Gaga ble mobbet på skolen, og sliter fremdeles med selvbildet.

ÅPENHJERTIG: Lady Gaga bryter sammen i gråt i HBO-dokumentaren hvor hun forteller om selvbildet sitt. Foto: YouTube.com
ÅPENHJERTIG: Lady Gaga bryter sammen i gråt i HBO-dokumentaren hvor hun forteller om selvbildet sitt. Foto: YouTube.com Vis mer
SEHER.NO: Til tross for en rekke superhits og kjendisstatus over hele verden, innrømmer popstjernen Lady Gaga (25) at hun fremdeles sliter med selvbildet.

Det kommer fram i en dokumentar om «Born this way»-sangerinnen som er produsert av HBO.

25-åringen har selv opplevd å bli mobbet på skolen, noe som gjør at hun sliter med usikkerhet.

- Jeg hadde en veldig stor nese, veldig krøllete brunt hår og så var jeg overvektig. Jeg ble ertet og mobbet, har hun tildligere fortalt i et intervju med Cosmopolitan.

Og i HBO-dokumentaren bryter Gaga sammen i tårer og innrømmer at hun fremdeles noen ganger føler seg som en taper.

- Noen ganger føler jeg meg fremdeles som en av taperne på ungdomskolen, og så må jeg bare ta meg sammen og si til meg selv hver morgen at jeg er en superstjerne, slik at jeg kan komme meg gjennom dagen og være for fansen min slik de ønsker at jeg skal være.

Se klipp fra dokumentaren nederst i saken.

Scenene fra dokumentaren er ifølge Daily Mail tatt opp under stjernens «Monsters Ball»-turné i USA i fjor.

Gaga har trollbundet en hel musikkverden med sine åpenhjertige uttalelser, kreative videoer, eksentriske kostymer, og hun er kanskje mest av alt kjent for å gi alt for fansen sin.

- Jeg kjemper for hvert barn som er som meg, som har følt det som jeg har følt det, og slik det fremdeles føles, sier stjernen i et klipp fra dokumentaren som er lagt ut på YouTube.

25-åringen sier imidlertid at det enkelte ganger føles som om hun kjemper i motvind.

- Noen ganger føles det som om folk forsøker å ødelegge meg. Jeg kan ikke ødelegges. Jeg vil ikke ødelegges, og dere vil aldri kunne ødelegge kongedømmet mitt, som er fansen min.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går Lady Gaga i bakken