FLOTT: "Dharma & Greg"-skuespillerinnen strålte da hun dukket opp på den røde løperen mandag. Foto: All Over Press
FLOTT: "Dharma & Greg"-skuespillerinnen strålte da hun dukket opp på den røde løperen mandag. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg føler meg fortsatt sexy

Den gravide skuespillerinnen viser seg fra sin beste side.

SEHER.NO: I september ble det kjent at "Dharma & Greg"-stjernen Jenna Elfman (38) venter sitt andre barn med ektemannen Bodhi Elfman.

Til tross for at magen vokser i rekordfart, lar ikke 38-åringen det stoppe henne i å dra på premierefester.

Mandag dukket skuespillerinnen opp på premieren til filmen "Old Dogs"iført en tettsittende genserkjole, og stjernen avslørte til People hva hemmeligheten hennes bak det å føle seg sexy i slutten av svangerskapet er.

- Jeg viser de sidene av meg som fremdeles er intakt. Det hjelper med skjønnhetsmoralen min. Leggene og armene – de klarer seg, de kan jeg vise fram. De får meg fremdeles til å føle meg sexy, til tross for at tyngdepunktet mitt nå er helt forskjøvet, uttalte hun.


Elfman og ektemannen, som møttes under innspillingen til en Sprite-reklame i 1991, har vært gift siden 1995. De har fra før av sønnen Story Elias (2). Ifølge People, venter paret nå også en liten gutt.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Slik mistet jeg gravid-fettet