- Jeg føler meg for tynn

Men det skyldes ikke at Diane Kruger bevisst slanker seg.

SYLSLANK: Skuespiller og tidligere modell Diane Kruger er en av de slankeste i Hollywood. Ifølge 35-åringen skyldes det ikke bevisst slanking - kun ubevisst ikke-spising. Her er skjønnheten avbildet under filmfestivalen i Cannes i mai.  Foto: Stella Pictures
SYLSLANK: Skuespiller og tidligere modell Diane Kruger er en av de slankeste i Hollywood. Ifølge 35-åringen skyldes det ikke bevisst slanking - kun ubevisst ikke-spising. Her er skjønnheten avbildet under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Diane Kruger (36) er ikke oppslukt av Hollywoods slankehysteri. Hun bekymrer seg derimot for at hun veier for lite.

«Inglourious Basterds»-stjernen hevder at hun verken slanker seg eller er treningsnarkoman. Årsaken til hennes sylslanke figur er altså en helt annen...

- Det høres pretensiøst ut, men når jeg er veldig opptatt glemmer jeg faktisk å spise. Jeg føler at jeg er litt for tynn nå fordi jeg akkurat er ferdig med en filminnspilling og har fløyet veldig mye, forteller hun til britiske HELLO! magazine ifølge ContactMusic.

Men når skjønnheten først spiser, er hun dessuten svært bevisst på hva hun putter i munnen.

- Jeg prøver å unngå all prosessert mat, forklarer hun.

35-åringen, som er sammen med skuespiller Joshua Jackson (34), sliter seg ikke ut på svette treningssentre. Hun foretrekker å holde seg i form på mer naturlig vis, ved å være generelt aktiv i hverdagen.

- Jeg liker å mosjonere ute. Når jeg er i Paris leier jeg en sykkel og sykler rundt i gatene. Og i L.A. bor jeg oppe i åsene, så der går jeg mye på tur, sier Diane Kruger til magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer