Bebe Rexha:

- Jeg føler meg flau

Bebe Rexha deler emosjonell video hvor hun åpner opp om forholdet til kroppen sin.

SLITER: Artist Bebe Rexha forteller åpent og ærlig om sin kamp med eget kroppsbilde. Foto: David Acosta /Image Press Agency / Splash / NTB
SLITER: Artist Bebe Rexha forteller åpent og ærlig om sin kamp med eget kroppsbilde. Foto: David Acosta /Image Press Agency / Splash / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære sangeren og låtskriveren Bebe Rexha (32), hvis egentlige navn er Bleta Rexha, har oppnådd en enorm suksess i løpet av de siste årene.

32-åringen startet nemlig karrieren sin for alvor med å skrive sanger til en rekke kjente artister som Eminem (49), Selena Gomez (29) og Nick Jonas (29). Hun mottok blant annet en Grammy for førstnevntes singel «The Monster».

Etter hvert satset Rexha riktignok på sin egen artistkarriere, og er kjent for sanger som «Me, Myself & I», «I'm a Mess» og «In The Name Of Love» som har toppet hitlistene.

Nå er det imidlertid noe helt annet enn musikken som er i fokus. Mandag åpnet artisten opp om hvordan hun faktisk føler seg i sin egen kropp.

ONLYFANS: Fenomenet «OnlyFans» vekker sterke reaksjoner. Programleder Jenny Emilie Aas inviterer til debatt. Medvirkende: Benedicte Haugaard, Thale Myhre og Håvard Kvernaas Bakken. Vis mer

- Føler meg flau

Det var på den sosiale plattformen Tiktok at artisten delte med seg en emosjonell video om hvorfor hun ikke har følt seg noe særlig bra med seg selv den siste tiden. Det skriver blant andre CNN og People.

«Det er nå julehøytid, og jeg vet at vi alle skal være glade for det», starter Rexha innledningsvis i videoen, og legger til at det er noe hun har gledet seg til, selv om hun også har følt seg nedfor.

SÅRT: Artisten tok til tårene mens hun snakket om eget kroppsbilde. Foto: TikTok / @beberexha
SÅRT: Artisten tok til tårene mens hun snakket om eget kroppsbilde. Foto: TikTok / @beberexha Vis mer

32-åringen går nærmere inn på forholdet til kroppen sin mens hun tar til tårene. Hun innrømmer at hun sliter med eget kroppsbilde, og forklarer at vektøkningen har påvirket selvtilliten hennes.

«Jeg tror jeg er på mitt tyngste jeg noen gang har vært. Jeg veide meg akkurat nå, og jeg føler meg ikke komfortabel med å dele vekten fordi jeg føler meg flau», fortsetter hun i videoen, mens hun legger til:

«Jeg føler meg bare ekkel, vet du, i min egen kropp»

ÅPEN: Maren Lundby gjester Lindmo, hvor tema blant annet er vekt og kropp. Video: Lindmo / Rødt Kort. Vis mer

Påvirket selvtilliten

Det er ikke første gangen «I'm a Mess»-sangeren åpner opp om vanskelige tema. Hun er også en forkjemper for kroppspositivitet og selvaksept, og har ved flere anledninger lagt ut om det på nettet.

Tilbake i juli la artisten blant annet ut en TikTok av seg selv som danser i undertøy til Nicki Minaj's sang «Good Form», skriver nettstedet People.

«Hvor mye tror du jeg veier? Det har ingen noe med å gjøre», skrev hun den gang i teksten over videoen, mens hun ba seerne om å «normalisere» at kvinner kan veie 75 kilo.

Videre i videoen forteller Rexha at vektøkningen har ført til at hun ikke lenger har et like godt kroppsbilde. Hun sier også at det er mye av grunnen til at hun har tatt avstand fra sine sosiale plattformer.

KROPPSHETS: Svenske Angelica Blick er lei av å få hets for sin veltrente kropp, nå slår hun tilbake. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

«Jeg føler meg ikke bra i min egen kropp, og når jeg ikke føler meg bra, vil jeg ikke legge ut noe. Og det er ærlig talt grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv det siste året eller så mye som jeg pleide», deler hun med seg åpenhjertig.

I forkant av Rexhas video hadde hun også delt en hyggelig oppmuntring på Twitter til alle som kanskje sliter på denne tiden av året.

«Til personen som føler seg nede denne høytiden, du klarer dette, og du vil komme deg gjennom det. Sender deg kjærlighet», skrev hun.

LES OGSÅ: - Kroppen føles ikke som min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer