Jennifer Aniston:

- Jeg føler meg fantastisk

Hollywood-stjernen fylte 50 tidligere i år.

JENNIFER ANISTON: Hollywood-stjernen er lei av at folk henger seg opp i alderen, og sier at hun aldri har følt seg bedre. Foto: NTB scanpix
JENNIFER ANISTON: Hollywood-stjernen er lei av at folk henger seg opp i alderen, og sier at hun aldri har følt seg bedre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Aniston fikk sitt store gjennombrudd som Rachel Green i «Venner for livet» i 1994. Den gang var hun 25 år gammel, og hadde ingen anelse om at hun skulle bli en av Hollywoods aller største stjerner.

Hun har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på både TV-skjermen og det store lerretet, og er i dag en av filmbyens best betalte kvinnelige skuespillere.

I kjærlighetslivet har det derimot gått litt mer trått for den vakre og talentfulle stjernen.

- Ikke annerledes

I fem år var hun gift med Hollywood-yndlingen Brad Pitt (55), og etter skilsmissen var hun blant annet i et høyprofilert av-og-på forhold med John Mayer (41), før hun giftet seg med skuespillerkollegaen Justin Theroux (48). Men i fjor vinter kom nyheten om at også de hadde gått hver til sitt.

FEIENDE FLOTT: Jennifer Aniston holder seg utrolig godt. Disse bildene av henne er tatt i sommer. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Jennifer Aniston holder seg utrolig godt. Disse bildene av henne er tatt i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I februar fylte single Jennifer 50 år, og mens mange kvier seg for å bli eldre, både ser og føler Aniston seg bedre enn noensinne. Dette avslører hun selv i den nyeste utgaven av magasinet InStyle - hvor hun også pryder forsiden.

- Da jeg fylte 50 var det første gang i livet at jeg tenkte: «Ok, det er litt av et tall», innrømmer hun til magasinet, ifølge People, men legger samtidig til at det var en forbigående følelse.

- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg ikke annerledes i det hele tatt. Det er absolutt ingenting som holder på å kollapse. Jeg føler meg fantastisk fysisk. Så det er merkelig når folk plutselig sier: «Du ser fantastisk ut for alderen din». Jeg synes vi bør etablere en ny etikette rundt den talemåten og ordbruken.

For et par år siden uttalte også den veldreide 50-åringen at hun ikke har noen som helst planer om å slutte å vise seg i bikini etter hvert som hun blir eldre.

- Hvis jeg kan være den første 80-åringen som viser meg frem med hell i bikini, så er jeg klar for å gjøre det. Jeg synes ikke noen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder. Det er absolutt helt tullete. Folk må selv kunne bestemme. Alle andre kan holde seg i sin egen bakgård, fortalte hun til People i 2016.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

God venn med eksene

Det var den 11. februar at filmstjernen fylte 50, og dagen ble feiret med en storslått fest på fasjonable Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

En rekke kjendiser dukket opp på den private feiringen og særlig var det én gjest som fanget fans og medias oppmerksomhet: Eksmannen Brad Pitt.

- Så og si hver eneste person som bryr seg om Jen var der. Det inkluderer Brad. Det var en feiring av livet hennes, fortalte en kilde til People den gang.

Også eks-kjæresten John Mayer stod på gjestelisten, sammen med celebriteter som Courtney Cox, Reese Witherspoon, George Clooney, Amal Clooney, Lisa Kudrow, Robert Downey Jr., Kate Hudson og Demi Moore.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Eksmannen Justin Theroux gjorde også stas på bursdagbarnet med å publisere følgende hyllest til henne på Instagram:

- Gratulerer så mye med dagen til denne sterke kvinnen. Veldig kjærlig og veldig snill ... Og veldig morsom. Elsker deg, B, skrev han i innlegget.

LES OGSÅ: Brad Pitt: - Jeg hadde latt det gå altfor langt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer