Khloé Kardashian om graviditeten:

- Jeg føler meg ekkel og klarer ikke å gå

Khloé åpner seg om svangerskapsproblemene.

IKKE BARE ENKELT: Khloé Kardashian, her avbildet med mamma Kris Jenner, letter på sløret om hvordan hun opplever graviditeten sin. Foto: Pap Nation / Splash News / NTB scanpix
IKKE BARE ENKELT: Khloé Kardashian, her avbildet med mamma Kris Jenner, letter på sløret om hvordan hun opplever graviditeten sin. Foto: Pap Nation / Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er for tiden full babylykke i Kardashian-familien. Både Kylie Jenner (20) og Kim Kardashian (37) har beriket familien med hver sin smårolling den siste tiden.

Neste kvinne i rekken er Khloé Kardashian (33).

Hun bekreftet graviditeten like før julaften, som hun naturligvis delte på sosiale medier.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev stjernen på sin Instagram, til jubel fra både fans og berømte venner.

Plages av kvalme

I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», snakker søsterklanen om hvordan de opplever graviditeten.

Khloé mener at gravidteten har hatt stor innvirkning på hvordan hun føler seg for tiden. Reality-profilen sliter også med å gå, kan hun fortelle.

- Dette er ikke morsomt, sier Khloé i episoden, ifølge People.

- Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, legger hun til i den ferske episoden.

I episoden overveier også Kourtney å fryse ned egg, ettersom hun ikke føler seg ferdig med å få barn. Fra før av har Kourtney tre barn med ekskjæresten Scott Disick (34).

Kim diskuterer på sin side hvordan det er å bringe frem barn via surrogati.

Kim og ektemannen Kanye West (40) ble nylig trebarnsforeldre, da datteren North (4) og sønnen Saint (2) fikk lillesøsteren Chicago med hjelp fra en surrogatmor.

37-åringen har tidligere vært åpen om både fysiske plager og komplikasjoner som kan følge med svangerskap.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID: Khloé Kardashian venter snart barn med kjæresten Tristan. Foto: Pap Nation / Splash News / NTB scanpix
GRAVID: Khloé Kardashian venter snart barn med kjæresten Tristan. Foto: Pap Nation / Splash News / NTB scanpix Vis mer

- Mye kunne ha gått galt

Ifølge People har imidlertid tilstanden til Khloé bedret seg, etter at hun fikk noen piller av legen sin for å få opp progesteron-nivået sitt. Progesteron er et hormon som er involvert i blant annet menstruasjonssyklusen - og svangerskap.

Svangerskapsplagene hun har opplevd, var blant grunnene til at Khloé valgte å vente med å bekrefte at hun var gravid - lenge etter at ryktene først hadde begynt å svirre:

- Det er en rekke komplikasjoner. Det er mye som kunne ha gått galt. Jeg kunne ha opplevd spontanabort. Jeg vil nok kjenne på en stor lettelse, så fort jeg kommer til andre trimester. Det er alt jeg venter på nå, sier hun i episoden.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Ingen kan beskylde Kardashian-familien for å annonsere graviditeter for tidlig.

Det tok lang tid før både Khloé og Kylie bekreftet ryktene. Sistnevnte ventet, som kjent, frem til fødselen var unnagjort.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten», skrev hun på Instagram den gang.

- Venter en gutt

Dette blir Khloé Kardashians første barn. Kjæresten, Tristan Thompson, har sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Ifølge People har en kilde fortalt at duoen venter en gutt på nyåret. Khloe har selv ikke bekreftet babyens kjønn ennå.

På Twitter har hun derimot svart på en spørsmål om hvor langt hun er på vei med barnet.

- Jeg er seks måneder på vei neste uke, skrev hun den 25. desember.

GLEDER SEG: «Min kjære, tusen takk for at jeg har fått være med på denne reisen i livet og at vi får dele dette øyeblikket» skrev Tristan på Instagram etter fødselen ble kjent. Foto: Splash News / NTB scanpix
GLEDER SEG: «Min kjære, tusen takk for at jeg har fått være med på denne reisen i livet og at vi får dele dette øyeblikket» skrev Tristan på Instagram etter fødselen ble kjent. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Turtelduene begynte å date for halvannet år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US Weekly, ifølge E! News.

Tidligere var Khloé gift med NBA-proffen Lamar Odom (37). Etter fire år som ektepar søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013.

LES OGSÅ: Arif viste frem kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer