- Jeg føler meg dolket i ryggen

Storbonde Magnus gikk bak kompisens rygg. Til Seoghør.no forteller Farmen-Lasse at han ble irritert da han ble valgt til førstekjempe.

DÅRLIG STEMNING: Lasse Rød Hansen (t.v.) satte ikke pris på at storbonde Magnus Røberg valgte ham som førstekjempe. Foto: TV 2
DÅRLIG STEMNING: Lasse Rød Hansen (t.v.) satte ikke pris på at storbonde Magnus Røberg valgte ham som førstekjempe. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken fikk TV-seerne se i realityserien «Farmen» på TV 2 at Magnus Røberg (24) ble valgt til storbonde.

Han har dermed vært nødt til å velge en førstekjempe til tvekampen på søndag. Etter mye om og men valgte han til slutt Lasse Rød Hansen (24).

Til Seoghør.no innrømmer Lasse at det utover uken gikk opp for ham at han kom til å bli valgt som førstekjempe:

- Jarle og jeg ble holdt utenfor. Alle guttene skulle opprinnelig sikre oss plankekjøring inn mot finaleuken, men like før valget skjønte jeg at jeg  kunne bli valgt. Det var kjempesurt, jeg føler at jeg har gjort mye for Magnus. Blant annet ved å velge Anne Beate til førstekjempe sist uke. Det igjen førte jo til at han ble storbonde denne uken.

Grunnen til at Lasse reagerer er at han, Magnus, Frode og Jarle gjorde en avtale allerede den første uken om å ikke velge hverandre til førstekjempe.

- Det var en del av «dealen», så jeg så ikke denne komme.

Da Lasse hørte navnet sitt under førstekjempevalget sa han lite, selv om han ble veldig skuffet.

- Jeg synes det var jævlig dårlig. Det var urettferdig, og jeg ville ikke hjulpet Magnus fram på den måten, hvis jeg hadde visst at det kom til å bli sånn som det her, sier Lasse videre til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer