DÅRLIG STEMNING: Lasse Rød Hansen (t.v.) satte ikke pris på at storbonde Magnus Røberg valgte ham som førstekjempe. Foto: TV 2
DÅRLIG STEMNING: Lasse Rød Hansen (t.v.) satte ikke pris på at storbonde Magnus Røberg valgte ham som førstekjempe. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg føler meg dolket i ryggen

Storbonde Magnus gikk bak kompisens rygg. Til Seoghør.no forteller Farmen-Lasse at han ble irritert da han ble valgt til førstekjempe.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken fikk TV-seerne se i realityserien «Farmen» på TV 2 at Magnus Røberg (24) ble valgt til storbonde.

Han har dermed vært nødt til å velge en førstekjempe til tvekampen på søndag. Etter mye om og men valgte han til slutt Lasse Rød Hansen (24).

Til Seoghør.no innrømmer Lasse at det utover uken gikk opp for ham at han kom til å bli valgt som førstekjempe:

FØRSTEKJEMPE: Lasse Rød Hansen følte seg dolket i ryggen av storbonde Magnus, da han i tirsdagens episode ble valgt til førstekjempe. Foto: TV 2
FØRSTEKJEMPE: Lasse Rød Hansen følte seg dolket i ryggen av storbonde Magnus, da han i tirsdagens episode ble valgt til førstekjempe. Foto: TV 2 Vis mer

- Jarle og jeg ble holdt utenfor. Alle guttene skulle opprinnelig sikre oss plankekjøring inn mot finaleuken, men like før valget skjønte jeg at jeg  kunne bli valgt. Det var kjempesurt, jeg føler at jeg har gjort mye for Magnus. Blant annet ved å velge Anne Beate til førstekjempe sist uke. Det igjen førte jo til at han ble storbonde denne uken.

Grunnen til at Lasse reagerer er at han, Magnus, Frode og Jarle gjorde en avtale allerede den første uken om å ikke velge hverandre til førstekjempe.

- Det var en del av «dealen», så jeg så ikke denne komme.

Da Lasse hørte navnet sitt under førstekjempevalget sa han lite, selv om han ble veldig skuffet.

- Jeg synes det var jævlig dårlig. Det var urettferdig, og jeg ville ikke hjulpet Magnus fram på den måten, hvis jeg hadde visst at det kom til å bli sånn som det her, sier Lasse videre til Seoghør.no.

- Føler du deg dolket i ryggen?

- Ja, jeg føler meg dolket i ryggen. Vi hadde en enkel og simpel plan som fungerte i ni uker, men da Magnus ble storbonde så funket det ikke lenger. Jeg synes jeg hadde fortjent bedre enn det.

Men selv om det var bittert for 24-åringen fra Sauda å bli valgt til førstekjempe tirsdag, forteller han til Seoghør.no at han nå har kommet over dramaet:

- Jeg tenker ikke noe mer på det nå, men det var surt der og da. Han får stå for valgene sine selv.

«Farmen» sendes mandag, tirsdag og søndag på TV 2. Bruk Seoghør.nos TV-guide for å holde deg oppdatert på når favorittprogrammene dine sendes!

LES OGSÅ: Sendt rett til legevakten etter «Farmen»