TOK TIL TÅRENE: Charlotte Thøgersen valgte onsdag venninnen Sol til førstekjempe i «Farmen». Det ble tårevått, også for storbonden.
TOK TIL TÅRENE: Charlotte Thøgersen valgte onsdag venninnen Sol til førstekjempe i «Farmen». Det ble tårevått, også for storbonden. Vis mer

- Jeg føler meg dolket i ryggen

«Farmen»-deltager Sol-Maja Otterstad brøt sammen da hun fikk sjokkbeskjeden.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mandagens «Farmen» ble Charlotte Thøgersen (25) valgt til denne ukas storbonde. Dramatisk ble det da Charlotte unnlot å velge sin gode venninne Sol-Maja Otterstad (20) som hjelper.

Sol ble nemlig veldig lei seg, brøt ut i tårer, og måtte til slutt bli trøstet av storbonden.

- Jeg håper virkelig dette ikke ødelegger det vennskapet vi har her inne. Jeg vil jo ikke ha deg ut!, sa Charlotte trøstende i mandagens episode.

- Jeg fikk helt sjokk

Onsdag kom sjokket, da nettopp Sol ble valgt til denne ukas førstekjempe.

- Etter samtalen jeg hadde med henne, snakket vi ikke noe særlig mer om det. Så ble jeg plutselig valgt til førstekjempe. Jeg fikk helt sjokk, og tenkte «Hva faen?», sier Sol, som dermed må ut i tvekamp førstkommende søndag, til Seoghør.no.

- Hva skjedde, egentlig?

TØFT VALG: - Jeg ville egentlig ikke bli storbonde så tidlig, siden man må ta et vanskelig valg etter noen få uker - når man så vidt har blitt kjent med folk! Sier Charlotte, som syntes det var grusomt å ta valget hun tok i onsdagens «Farmen».
TØFT VALG: - Jeg ville egentlig ikke bli storbonde så tidlig, siden man må ta et vanskelig valg etter noen få uker - når man så vidt har blitt kjent med folk! Sier Charlotte, som syntes det var grusomt å ta valget hun tok i onsdagens «Farmen». Vis mer

- Jeg vet ikke, alt snudde bare helt. Jeg tror muligens noen sa til henne at jeg skulle velge henne hvis jeg fikk anledning til det. Men det stemmer ikke!

Jeg er fullt klar over at dette er et spill, men jeg synes absolutt at Charlotte kunne tatt en prat med meg på forhånd, sånn at jeg var litt bedre forberedt.

- Klarte ikke tro det

Den 20 år gamle bergensjenta ante lite om at hun kom til å bli valgt før førstekjempevalget tok til.

- Jeg tenkte det var null sjanse for at hun skulle velge meg. Men så satt hun ved bordet og gråt, gråt og gråt, og da skjønte jeg etter hvert at hun sikkert hadde dårlig samvittighet for noe. Men jeg klarte ikke tro det før hun sa navnet mitt, erkjenner hun.

Etterpå fortalte hun akkurat hva hun mente til storbonden.

- Jeg var veldig lei meg og følte meg dolket i ryggen. Men jeg ville ikke la være å snakke med henne og sa til henne at det var dårlig gjort, forteller «Farmen».deltageren.

- Har gruet meg sinnssykt

Til Seoghør.no legger ikke Charlotte Thøgersen skjul på at hun synes hele situasjonen er forferdelig.

BLE OVERRASKET: Sol-Maja sier til Seoghør.no at hun ikke ante noenting før hun ble valgt som førstekjempe. Foto: TV 2
BLE OVERRASKET: Sol-Maja sier til Seoghør.no at hun ikke ante noenting før hun ble valgt som førstekjempe. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har gruet meg noe sinnssykt til denne episoden. Jeg ville egentlig ikke bli storbonde så tidlig, siden man må ta et vanskelig valg etter noen få uker - når man så vidt har blitt kjent med folk! Jeg hater å såre noen og jeg hater å ta sånne valg, så den uken var en skikkelig stor påkjenning for meg, sier hun.

Ifølge 25-åringen var det flere faktorer som spilte inn for valget hun tok.

- Jeg hadde kommet supergodt overens med alle, og hadde fått like god kontakt med alle jentene. Sol derimot, bidro ikke så mye og var ikke var så flink på å prøve å bli god venn med folk. Jeg likte henne veldig godt, men som storbonde måtte jeg legge vekt på forskjellige ting.

- Hun hadde det ikke bra

- På hvilken måte?

- Jeg måtte prøve å finne ut hvem som kunne være med å bidra fremover, hvem som bidro minst på min uke, hvem som ikke kom så godt overens med alle andre inne på gården og hvem som egentlig ikke hadde det noe bra og ville hjem.

- Sol hadde det ikke spesielt bra og fortalte meg mange ganger den uken at hun skulle ønske hun kunne dra hjem siden hun følte ikke at hun klarte å være seg selv, medgir Charlotte til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: Farmen-daniel mistet storebroren brått

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer