SKILT: Cheryl og Ashley er nå offisielt skilt. Her er paret fra lykkeligere dager.  Foto: Stella Pictures
SKILT: Cheryl og Ashley er nå offisielt skilt. Her er paret fra lykkeligere dager. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg føler meg bedratt

Men popstjernen er glad hun aldri fikk barn med sin utro eks.

SEHER.NO:  Fredag markerte slutten på popstjernen Cheryl Cole (27) og fotballstjernen Ashley Coles (29) ekteskap, da saken ble tatt opp for retten.

Cheryl, som har tatt tilbake pikenavnet Tweedy, søkte tidligere i år om skilsmisse på grunnlag av Ashleys svært offentlige sexskandaler, og i rettsdokumentene stod «urettferdige oppførsel» oppført som årsak til bruddet.

Saksdokumentene ble sendt til Ashley i mai, og ble umiddelbart underskrevet av Chelsea-stjernen, som har akseptert at hans utroskap ødela ekteskapet.

Hverken Cheryl eller Ashley skal ha møtt i retten fredag, men popstjernen, som den siste tiden har blitt koblet opp mot dansekameraten Derek Hough, kom nylig med sin første uttalelse i forhold til skilsmissen, skriver The Sun.

- Jeg føler meg bedratt. Definitivt. Men jeg må ta alt som har skjedd og lære av det. Jeg har akseptert at det er et kapittel i mitt liv som er over.  Og så må jeg bare være takknemlig for alle de bra tingene som skjer med meg nå. Og for at det ikke er noen barn...Noen menneskers liv faller fra hverandre. Selvfølgelig er det hjerteskjærende, men det er ikke i nærheten av så ille som det kunne vært, og det er jeg veldig, veldig glad for, sier Cheryl i et ferskt intervju med Vogue, som lanseres førstkommende torsdag.

Men selv om hun er glad for at hun ikke fikk barn med eksmannen, innrømmer 27-åringen at hun drømmer om en familie i fremtiden.

- Det er definitivt noe jeg ønsker. Det er den tøffeste jobben i verden - men jeg vet at det også må være den mest givende. Jeg er klar nå. Jeg er 27. Jeg er en kvinne, ikke jente, lenger. Det å tenke på seg selv hele tiden er ikke særlig sunt. Og det er vel litt av poenget med å få barn, er det ikke? Det å kunne leve gjennom dem, istedet for seg selv. Å ha de som sin motivasjon? Det er det «rette» tenker jeg - å elske noen mer enn du elsker deg selv. Det er det jeg tenker om moren min, sier hun.
 
Ifølge kilder kan Cheryl vente seg nærmere 45 millioner kroner i skilsmisseoppgjøret, etter salg av parets eiendommer. 

Utroskapsskandalen til Ashley har vært brettet ut i britisk presse i flere måneder nå, og popstjernen skal være glad for at det hele er over, og ser frem til å kunne fokusere fullt og helt på sin karriere som artist.

- Jeg har mye mental disiplin. Selv når jeg er utslitt holder jeg meg selv gående. Jeg må opptre og levere. Det er på kvelden at hjernen min fungerer på overtid. Jeg har aldri lyst til å gi opp det jeg gjør - jeg elsker musikk, jeg elsker å være dommer i «X Factor», sier hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Nå er de skilt