GJORDE DET SLUTT: - Jeg vil være for meg selv, jeg har innsett at jeg ikke vil være i et forhold, utbrøt Katie Price i reality-showet "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here".
GJORDE DET SLUTT: - Jeg vil være for meg selv, jeg har innsett at jeg ikke vil være i et forhold, utbrøt Katie Price i reality-showet "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here".Vis mer

- Jeg føler meg bare så bra!

Katie Price dumpet kjæresten på direkten...

SEHER.NO: Den skandaliserte glamourmodellen Katie Price (31) - også kjent som Jordan - har vært sammen med kampsportutøveren Alex Reid siden hun separerte seg fra popektemannen Peter André tidligere i år.

Men tirsdag kom nyheten om at også den transvestitten har blitt dumpet av Katie, etter et mildt sagt overraskende intervju på britisk TV mandag.

Etter at Jordan valgte å forlate reality-showet "I Am A Celebrity, Get Me Out Of Here" - hvor kjendiser kjemper mot hverandre i en tøff jungel-leir - avslørte hun nemlig på direkten at hun har fått nok av kjæresten.

- Jeg vil være for meg selv, jeg har innsett at jeg ikke vil være i et forhold, utbrøt hun til de overraskede programlederne.

Kort tid etter sjokk-meldingen på TV, oppdaterte den kjente glamourmodellen også sin Twitter-profil, skriver STV. Og Jordan ser ikke akkurat ut til å angre på oppførselen sin.

- Jeg føler meg bare så bra i dag, skrev hun.

Se Katie vrake kjæresten på YouTube! (ca seks minutter inn i intervjuet).

Dråpen som fikk champagneglasset til å renne over for Katie, skal ha vært Alex' frieri til henne via en forside i den engelske avisen News of The World. Jordan skal ha advart kjæresten om at hun ville vrake ham, hvis han kom med noen utspill i mediene, mens hun var borte.

- Jeg vet at folk synes jeg er slem, men jeg må tenke på meg selv og barna mine, sa Jordan.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Ville du datet denne fyren?