- Jeg føler meg alltid eldre enn det jeg er

Sangstjernen Angelina Jordan opplevde noe helt spesielt da hun gikk på scenen i Sør-Korea.

SJARMERER HELE VERDEN: Angelina Jordan ble et sangfenomen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014. Foto: TV 2
SJARMERER HELE VERDEN: Angelina Jordan ble et sangfenomen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juni sto norske Angelina Jordan (10) barbeint på scenen foran 40 000 elleville fans i Sør-Koreas hovedstad Seoul.

Den lille jenta med den store stemmen, som vant Norges hjerter gjennom «Norske Talenter», vekker oppsikt langt utenfor landegrensene. Nylig opptrådte hun på et veldedig arrangement i New York, og kort tid senere sang hun for superstjerner i Los Angeles.

- I Sør-Korea forsto jeg ikke hva folk sa til meg, likevel så jeg at de hadde stor glede av musikken min. Det var vakkert å oppleve.

- Musikk har ingen grenser. Gjennom musikken kan jeg kommunisere med folk fra hele verden, enten de er rike eller fattige, barn eller eldre. Det er et felles språk som hele verden forstår, og som bringer folk sammen, sier 10-åringen til Se og Hør.

- GEDIGEN GAVE: - Du har fått en gedigen gave som viser seg hos deg som er utrolig ung, en mulighet til å formidle noe til mennesker. Det er en stor oppgave for en åtteåring, og den er sjelden, sa Mia Gundersen til Angelina under «Norske Talenter»-finalen i 2014. Foto: Se og Hør
- GEDIGEN GAVE: - Du har fått en gedigen gave som viser seg hos deg som er utrolig ung, en mulighet til å formidle noe til mennesker. Det er en stor oppgave for en åtteåring, og den er sjelden, sa Mia Gundersen til Angelina under «Norske Talenter»-finalen i 2014. Foto: Se og Hør Vis mer

Reiser jorden rundt

Musikken har allerede brakt henne til flere verdenshjørner; fra Brasil, til Qatar, Korea og USA. Kanskje er det ikke så rart at jenta føler seg litt annerledes enn sine jevnaldrende klassekamerater i Oslo.

- Jeg føler meg alltid eldre enn det jeg er, og derfor tror jeg ikke alle vennene mine forstår meg, sier Angelina som legger til at klassekameratene synes det hun gjør er «stor stas».

- Det har blitt sagt at du har en «gammel sjel», føler du det slik selv?

- Ja, jeg tror alltid at jeg har opplevd ting før, en slags «deja vu». Da jeg var i Sør-Korea følte jeg at jeg hadde sunget der før, men det har jeg ikke.

Annerledes barndom

Selv som en gammel sjel med et enormt sangtalent, får Angelina også tid til å være barn.

Når hun er i Oslo er skolen førsteprioritet, og ute på reise har hun alltid med seg privatlærer.

Hadde det vært opp til henne selv, ville musikken kommet før alt annet.

- Jeg går hele tiden på skolen når jeg er i Oslo. Når jeg er borte, har jeg en privatlærer. Mamma er kjempestreng på det. Hvis jeg hadde bestemt, hadde det nok vært musikk hele tiden.

FØLER SEG ELDRE: - Jeg føler meg alltid eldre enn det jeg er, sier Angelina til Se og Hør. Her er hun sammen med Kiss-legenden Gene Simmons på et veldedighetsarrangement i USA. Foto: Splash News
FØLER SEG ELDRE: - Jeg føler meg alltid eldre enn det jeg er, sier Angelina til Se og Hør. Her er hun sammen med Kiss-legenden Gene Simmons på et veldedighetsarrangement i USA. Foto: Splash News Vis mer

Familien hjelper 10-åringen å holde beina plantet på jorden, og skjermer henne fra en del av oppmerksomheten og «oppstyret».

Med på reise er onkelen Michael, og ofte er moren Sara også med på tur.

- Mamma, onkel, min lillesøster Juliette og mormoren min er de viktigste personene i livet mitt. Mormor er kunstmaler. Hun er en varm og inspirerende person med et stort hjerte. Jeg elsker familien min, sier Angelina ettertrykkelig.

LES OGSÅ: Chris Brown hyller Angelina Jordan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer