SORG: Linni Meister mistet nylig sin far Ernst Meister. For 11 år siden døde moren Shanta Rita av sykdom.  Foto: FameFlynet Norway
SORG: Linni Meister mistet nylig sin far Ernst Meister. For 11 år siden døde moren Shanta Rita av sykdom. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg føler meg alene

Linni Meister om den store sorgen.

SEOGHØR.NO: I slutten av juni mistet TV-profil og blogger Linni Meister (28) sin kjære far Ernst Meister til kreften. Han ble 68 år gammel.

Da Meister var 17 år døde moren Shanta Rita av leddgikt.

I et intervju med VG forteller hun om sorgen, og tankene rundt det at begge hennes foreldre nå er borte:

- Selv om jeg har verdens beste venner, kjæreste og sønn, føler jeg meg alene. Det er nok fordi jeg nå mangler noe ekstremt viktig i livet.

GOD STØTTE: Linni Meister er samboer med Olav Tvenge, og hun forteller at hun setter stor pris på støtten han viser henne i den tunge tiden. Her fra Sjakk-VM i Stavanger tidligere i sommer. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør
GOD STØTTE: Linni Meister er samboer med Olav Tvenge, og hun forteller at hun setter stor pris på støtten han viser henne i den tunge tiden. Her fra Sjakk-VM i Stavanger tidligere i sommer. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør Vis mer

Til Se og Hør har Linni Meister tidligere snakket om morens bortgang:

– Jeg var helt knekt, og husker nesten ingen ting fra den tiden. Jeg tror egentlig ikke jeg har kommet helt over det ennå. Men det gjør jeg vel aldri.

Selv er 28-åringen mamma til lille Dennis Michael (4). Tidligere i sommer fortalte Meister at sønnen og kjæresten Olav Tvenge (30) er en enorm støtte for henne i den tunge tiden:

– Jeg må fokusere på det gode i livet mitt, en unik og fantastisk sønn, en utrolig støttende kjæreste og verdens beste venner og mennesker rundt meg. Jeg er helt overveldet over støtten jeg har fått. Det gjelder å være sterk for sønnen min sin skyld, og meg selv.

LES OGSÅ: Linni Meister brøt sammen på sykehuset

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.