- Jeg føler jeg har vært gravid i seks år

Khloé Kardashian åpner seg om graviditetsryktene.

IKKE GRAVID: Før ble Khloe Kardashian lei seg når diverse medier skrev at hun var gravid, men nå har hun blitt vant til ryktene. Foto: FameFlynet
IKKE GRAVID: Før ble Khloe Kardashian lei seg når diverse medier skrev at hun var gravid, men nå har hun blitt vant til ryktene. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som kjendis og Hollywood-stjerne blir man ofte offer for spekulasjoner rundt kjærlighetsliv og svangerskap.

Dette får realitystjernen Khloé Kardashian jevnlig erfare.

- Jeg føler jeg har vært gravid i seks år, ler hun til People.com.

Det tok litt tid før den ferske 30-åringen vendte seg til alle de tilbakevendende graviditetsryktene, men i dag har hun lært seg å gi blaffen.

- Tidligere ble jeg fornærmet og tenkte: «Ser jeg feit ut i dag?» eller «Hvorfor sier de det?» Men de bare gjør det uansett, forteller hun til nettstedet.

NY KJÆRESTE: Khloe blir oftere og oftere avbildet med rapperen French Montana. Her er paret i 30-årsdagen hennes i Las Vegas for en uke siden. Foto: Justin Paludipan / Splash News/ All Over Press
NY KJÆRESTE: Khloe blir oftere og oftere avbildet med rapperen French Montana. Her er paret i 30-årsdagen hennes i Las Vegas for en uke siden. Foto: Justin Paludipan / Splash News/ All Over Press Vis mer

Vil gjerne bli mamma

I motsetning til sine to eldre søstre Kim (33) og Kourtney (35) er Khloe foreløping barnløs.

Men hun håper å bli mor en gang i fremtiden.

- Før tenkte jeg: «Har jeg virkelig en babymage? Stikker den så mye ut?» Men nei. Jeg mener, en dag vil jo ryktet være sant, forhåpentligvis, men hvem vet? I mellomtiden får jeg bare ta det som det er.

Det har vært et tøft år for Khloé etter at hun søkte om skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom (34) i desember. Da hadde hun allerede blitt ydmyket av hans utroskap mens hun forsøkte å støtte ham gjennom rusmisbruket.

Nå ser det derimot ut som lykken smiler til TV-stjernen igjen. Den siste tiden har hun nemlig blitt koblet til rapperen French Montana (29).

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian avslørte babynyhet på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer