- Jeg føler jeg har vært ganske utsatt

Men den harde medfarten har gjort Pia Haraldsen sterkere.

ÅPENHJERTIG: Pia Haraldsen synes av og til hun har blitt utsatt for ufortjent mye negativ kritikk. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
ÅPENHJERTIG: Pia Haraldsen synes av og til hun har blitt utsatt for ufortjent mye negativ kritikk. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pia Haraldsen (30) har i løpet av de siste årene figurert titt og ofte på den røde løperen etter at hun har gjort karriere som programleder, journalist, stuntreporter og forfatter - og i tillegg deltatt i "Skal vi danse"

I et intervju med Dagbladets "Torsdag" forteller Haraldsen at livet i medias søkelys ikke alltid har vært lett, og at hun ikke liker å se på seg selv som en "kjendis".

– Jeg tenker heller på meg selv som en profilert person som er så heldig at jeg får oppleve mye spennende med hensyn til jobb, reiser og mennesker jeg møter. Men som offentlig person blir jeg også utsatt for negativt fokus. Folk skal ha en mening om meg, og noen prøver å finne noe negativt og feil. Ja, jeg føler at jeg har vært ganske utsatt, forteller hun til avisa.

Da Pia debuterte som designer i 2010 og fikk vise kjolekolleksjonen sin under Oslo Fashion Week lot ikke reaksjonene vente på seg. Flere i motebransjen irriterte seg over at en kjendisdesigner uten utdanning fikk vise seg fram på den måten. 

Marianne Jemtegård (33), tidligere sjefsredaktør i Vixen, gikk så langt som å kalle kolleksjonen "et bilkrasj man ikke kan la være å se på". Uttalelser som dette går inn på Pia.

- Jeg har alltid vært flink til å støtte norske designere, derfor var det skuffende at jeg fikk så lite støtte. Mange var bare ute etter å ta meg, ikke gi konstruktiv kritikk av kolleksjonen. Når kritikken oppleves så urettferdig, blir jeg selvsagt lei meg. 

Likevel nekter den ambisiøse 30-åringen å la seg knekke. 

– Jeg ville jo ha vært veldig lite menneskelig hvis jeg ikke brydde meg. Men det er heller ikke slik at jeg legger meg ned og lar meg stoppe. Hadde det vært slik, hadde jeg ikke sittet her. Dårlige erfaringer har gjort meg sterk, sier hun til "Torsdag".

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ukjent familie i India

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer