- Jeg føler jeg har mye å ta igjen

John Arne Riise innrømmer at han ikke har vært nok til stede for sine tre barn.

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av dokumentaren «Venstrebeint: Historien om John Arne Riise», som sendes på kanalen MAX, forteller fotballstjernen selv om forholdet til barna sine.

ÅPENHJERTIG: Riise forteller om både opp- og nedturer i dokumentarserien Venstrebeint. Foto: TVNorge
ÅPENHJERTIG: Riise forteller om både opp- og nedturer i dokumentarserien Venstrebeint. Foto: TVNorge Vis mer
MED FLAGGET PÅ BRYSTET: Riise er fortsatt aktiv med fotballen, men har gitt seg på landslaget. Foto: NTB scanpix
MED FLAGGET PÅ BRYSTET: Riise er fortsatt aktiv med fotballen, men har gitt seg på landslaget. Foto: NTB scanpix Vis mer

Riise har datteren Ariana med Guri Havnevik, og barna Emma og Patrick med Maria Elvegård. Han innrømmer selv at han ikke har vært nok til stede for dem.

- Jeg har vært for mye borte fra familie og venner. Jeg føler jeg har mye å ta igjen, sier Riise i dokumentaren.

Han håper på å få tatt igjen den tiden som er gått når han omsider flytter tilbake til Norge etter at fotballeventyret i India er over.

- Nå har jeg tre barn som det er vanskelig å holde kontakten med, fordi jeg jobber mye og er ute og reiser mye. Når den dagen kommer at jeg flytter hjem, så har jeg masse tid å ta igjen det på. Og det håper jeg er godt nok.

Saken fortsetter under bildet.


Riise sier også at han har mesteparten av kontakten med barna sine på videochat.

- Jeg har jo lyst til å være der for barna mine. Men så lenge du vet de har det bra der de er - Jeg snakker med dem på Skype og Facetime, og ser gleden deres, de skal vise lekene og leksene sine - da får jeg den nærhetsfølelsen som gjør at jeg kan slappe av.

«Venstrebeint: Historien om John Arne Riise» sendes onsdag klokken 21.30 på MAX.LES OGSÅ: - Jeg hadde lite kontakt med pappa etter skilsmissen