- Jeg føler jeg har drømmejobben

Fra sport til MGP til villmark og nå musikk. Denne høsten er Anne Rimmen med i «Da KORK kom til bygda». Og smilet er selvsagt på plass.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom sin karriere i NRK har Anne Rimmen (32) blant annet jobbet i sporten, ledet Melodi Grand Prix, vært med Lars Monsen på tur, og vært programleder for Idrettsgallaen.

VARIERT ARBEID: Anne Rimmen har gjort mye forskjellig i løpet av NRK-karrieren. Fra venstre til høyre: På tur med Lars Monsen, i sportsredaksjonen, fra høstens Da KORK kom til bygda og som programleder for idrettsgallaen. Foto: Se og Hør / NRK
VARIERT ARBEID: Anne Rimmen har gjort mye forskjellig i løpet av NRK-karrieren. Fra venstre til høyre: På tur med Lars Monsen, i sportsredaksjonen, fra høstens Da KORK kom til bygda og som programleder for idrettsgallaen. Foto: Se og Hør / NRK Vis mer

Denne høsten er hun én av fem programledere i «Da KORK kom til bygda», der hun hjelper talentfulle musikere med å spille få til en konsert med selveste kringkastingsorkesteret.

- Det har ikke vært så utfordrende, men det har vært veldig gøy. Det er morsomt å gjøre forskjellige ting, og det har jeg vært så heldig å få lov til i NRK, så det er jeg veldig glad for, sier hun til Seoghør.no.

- Føler du at du har drømmejobben, Anne?

- Ja! Det er kjempegøy. Noe av det morsomste med jobben min er at det er variasjon. Og det å få lov til å gjøre sport, som ligger hjertet mitt nært, men også få lov til å gjøre store underholdningsting, være med på tur, og dresse meg opp i fine kjoler på idrettsgallaen, synes jeg er helt topp.

Rimmen fikk æren av å samle Bardufoss til musikalsk fest. Hun skryter av bygda, og menneskene som har bidratt. Selv fikk hun også noe opplevelser hun sent vil glemme.

PROGRAMLEDERNE: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic er de fem personene som skal lede hver sin sending av Da KORK kom til bygda. Foto: NRK
PROGRAMLEDERNE: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic er de fem personene som skal lede hver sin sending av Da KORK kom til bygda. Foto: NRK Vis mer

- Jeg var i Bardu i indre Troms, det var veldig gøy og mye liv. Militæret er jo en stor del av samfunnet der, så jeg var heldig og fikk lov til å lande med militærhelikopter, og ble kjørt rundt omkring i bygda i tanks. Det var voldsomt! Jeg stod oppi der med en ropert, sier hun til Seoghør.no.

Da klarte hun ikke å holde igjen, rett og slett fordi hun hadde det så morsomt.

- I begynnelsen føler man at dette ikke skal handle om meg. Men så glemmer man det litt, fordi det er så gøy, sier hun lattermildt.

For smilet, det er alltid på plass.

«Da KORK kom til bygda» har premiere 22. november.


LES OGSÅ: - Jeg har skikkelig lyst til å gifte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer