- Jeg føler jeg er utro mot kona mi

Ektemannen trodde ikke sine egne øyne da han så hva «Frusterte fruer»-stjernen Felicity Huffman hadde gjort.

FØR OG NÅ: Bildet til venstre viser Felicity Huffmans nye look, mens bildet til høyre viser hvordan hun vanligvis ser ut. Foto: SipaUSA
FØR OG NÅ: Bildet til venstre viser Felicity Huffmans nye look, mens bildet til høyre viser hvordan hun vanligvis ser ut. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: I timene før Emmy Awards startet natt til mandag (norsk tid) var det nok mange Hollywood-stjerner som finpusset takketaler, prøvde på ulike antrekk og fikk sminken perfekt lagt av profesjonelle makeup-artister.

Men skuespilleren Felicity Huffman (52), som i åtte år spilte rollen som Lynette Scavo i suksess-serien «Frustrerte fruer», tok det hele ett skritt lenger.

Huffman dukket nemlig opp med en helt ny frisyre og hårfarge på den røde løperen, og det var ikke bare fotografene som synes hun var ugjenkjennelig etter å ha byttet ut sine blonde lokker med en mørkbrun farge.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: William H. Macy fleipet med fotografene på den røde løperen. Foto: Polaris
GODT GIFT: William H. Macy fleipet med fotografene på den røde løperen. Foto: Polaris Vis mer

Forandringen var nemlig såpass synlig at selv ektemannen gjennom 18 år, «Shameless»-stjernen William H. Macy (65), måtte se på kona to ganger da hun kom hjem fra frisøren.

- Jeg føler jeg er utro mot kona mi. Jeg kom inn på kjøkkenet og jeg skjønte ikke hvem hun var, men jeg elsker forandringen, fortalte han til reporterne på den røde løperen, ifølge People.com.

Men det var ikke bare til ære for den gjeve prisutdelingen at Huffman hadde skiftet hårfarge.

For tiden er hun nemlig aktuell i krimserien «American Crime», som var nominert til hele ti Emmy awards og som vant en, og det var TV-kanalen ABC som opprinnelig ønsket den drastiske forandringen.

Huffman og Macy giftet seg i 1997 og har døtrene Sophia (14) og Georgia (13) sammen.

GJENNOMBRUDD: Fra 2004 til 2012 spilte Huffman i den svært populære TV-serien "Frustrerte fruer" sammen med (f.v) Marcia Cross, Teri Hatcher og Eva Longoria.  Foto: NTB Scanpix
GJENNOMBRUDD: Fra 2004 til 2012 spilte Huffman i den svært populære TV-serien "Frustrerte fruer" sammen med (f.v) Marcia Cross, Teri Hatcher og Eva Longoria. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ:  - Lady Gaga ser ut som en filmstjerne i Emmy-kjolen