- Jeg føler ikke jeg fortjener så mye dritt

Fotballspiller John Arne Riise snakker ut om nettmobbingen hos Else Kåss Furuseth.

SEOGHØR.NO: Fotballspiller John Arne Riise (33) er én av tre gjester i det nye talkshowet «Else», til Else Kåss Furuseth (33), som har premiere tirsdag kveld.

Her snakker Fulham-spilleren blant annet om tilbakemeldingene han har fått i kommentarfelt og på sosiale medier, som han karakteriserer som nettmobbing.

- Mye er jo selvforskyld. Jeg har sagt og gjort ting som jeg selvfølgelig angrer på, men til syvende og sist så sitter jeg å tenker at jeg føler ikke at jeg fortjener så mye dritt. Jeg har stort sett gjort det samme som «mannen i gata». Hvem sender ikke en sms, hvem kjøper seg ikke en dyr bil, liksom.

Den tidligere landslagsspilleren synes det er trist at folk oppfører seg sånn mot ham:

- Når det er meg så blir det alltid vridd på, skrevet om eller lagt fram på en annen måte enn med andre. Det har vært mye snakk om nettmobbing. Uansett hva som skrives om meg så blir det alltid syke kommentarer og syke ting fra det norske folk. Det synes jeg er synd, for jeg føler ikke jeg har vært slem, eller skadet noen. Jeg har bare levd livet.

STØTTE: Avtroppende helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre gir sin kameratslige støtte til John Arne Riise under talkshowet til Else Kåss Furuseth. Linn Skåber til høyre. Foto: TV 2
STØTTE: Avtroppende helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre gir sin kameratslige støtte til John Arne Riise under talkshowet til Else Kåss Furuseth. Linn Skåber til høyre. Foto: TV 2 Vis mer

I romjulen i fjor kunne Seoghør.no avsløre at Riise hadde gått ned på kne, og forlovet seg med modellkjæresten Louise Angelica Markussen (22). Han er glad for støtten han får av sin unge forlovede:

- Men igjen, jeg vet hva mine foreldre, mine venner og forloveden min mener og synes om meg, og det er det viktigste.

Se Riise snakke om nettmobbingen i videoklippet øverst i saken!

Programmet ser du på TV 2 klokka 22.40. Se vår TV-guide her.

LES OGSÅ: John Carews eks ble mamma