- Jeg føler et enormt press om å kle meg bra

Atle Pettersen innrømmer at han jobber hardt for å leve opp til forventningene etter at han ble kåret til «Årets best kledde mann».

LYKKELIG PAR: Atle Pettersen falt for vakre Cathrine i 2011. Hun innrømmer at han måtte jobbe litt for å overbevise henne om å dra på date med ham.  Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG PAR: Atle Pettersen falt for vakre Cathrine i 2011. Hun innrømmer at han måtte jobbe litt for å overbevise henne om å dra på date med ham. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under Se og Hørs kjendisgalla i november vant artist Atle Pettersen (26) prisen  «Årets best kledde mann», kåret av stylist Jan Thomas (49). 

Den gang skrøt kjendisstylisten stort av den talentfulle artisten og programlederen for hans store stilforandring gjennom årene. 

Til Seoghør.no forteller Pettersen at den gjeve prisen har fått ham til å tenke ekstra nøye gjennom hva han kler seg i.

- Jeg føler et enormt press om å kle meg bra etter jeg vant «Årets best kledde mann» på kjendisgallaen, sier han spøkende. 

Jan Thomas beskriver Atle sin klesstil som «trendy, kommersiell og maskulin». 26-åringen tar selv æren for de mange moteriktige antrekkene.

- Jeg har ingen stylist. Jeg får litt tips da, sier Atle, som blant annet er ambassadør for kleskjeden Boys of Europe. 

Se intervju med Atle Pettersen under Se og Hørs kjendisgalla:

Karriereopptur

2015 var et begivenhetsrikt år for Pettersen, som i tillegg til heftig turnévirksomhet, har fått store oppgaver i NRK. Til våren kommer han på skjermen som Ivar Dyrhaugs (66) arvtager i «Beat for beat».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer