SLÅR TILBAKE: Nå slår Lars Bohinen tilbake mot ekskjærestens påstander om at han har vært ubehagelig og truende overfor henne.  Foto: SCANPIX
SLÅR TILBAKE: Nå slår Lars Bohinen tilbake mot ekskjærestens påstander om at han har vært ubehagelig og truende overfor henne. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg føler et behov for å beskytte meg

Derfor slår Lars Bohinen nå tilbake mot ekskjærestens påstander...

SEHER.NO: Det var torsdag denne uken at man kunne lese på TV 2s nettsider at ekskjæresten til fotballprofil Lars Bohinen (39) har fått innvilget et besøksforbud mot ham.

Ekskjæresten (33) hevder at fotballstjernen i nærmere et halvt år har oppført seg svært ubehagelig og truende overfor henne, samt oppsøkt henne gjentatte ganger nattestid.

Nå har Bohinen selv sett seg lei ryktespredningen og i fredagens utgave av Dagbladet slår han nå tilbake mot ekskjæresten.

- Dette er egentlig en veldig privat sak. Men når hun går ut som hun gjør, føler jeg et behov for å beskytte meg. Det er trist at vi må ha et slikt oppgjør, men hun har kastet hansken, sier han til avisen.

Paret hadde vært sammen i nærmere fire år, da det ble slutt i april i fjor. Ifølge Bohinen har ikke ekskjæresten klart å la ham være i fred siden det.

- Jeg gikk fra henne i april. Nå påstår hun utrolig nok at det var hun som gikk fra meg, forteller han, og legger til:

- Hun har grått på døra mi, sendt SMS-er og tryglet meg om å komme hjem, sier Bohinen, som flyttet ut av leiligheten paret delte etter bruddet.

Det er imidlertid Bohinen som eier 75 prosent av leiligheten, men fotballstjernen lot likevel ekskjæresten bli boende der mens den nå ligger ute for salg.

Før jul skulle han hente noen møbler han hadde stående igjen og skal flere ganger ha fortalt eksen at han kom. Likevel begjærte kvinnen at Bohinen skulle få besøksforbud etter at han hadde hentet møblene. Denne ble avslått av politiet.

- Hun prøver bare å skade mitt navn. Jeg synes det er hensynsløst, særlig siden vi begge har barn som må lide for dette, sier han.

Fotballprofilen reagerer i tillegg sterkt på at TV 2 valgte å publisere saken, særlig siden eksen jobber i kanalen.
 
- Jeg stiller spørsmål ved TV 2s etiske retningslinjer for å bringe en slik sak frem, sier han.

Ekskjæresten til Bohinen representeres av advokat John Christian Elden, som ikke vil kommentere saken.

- Dette er en privat sak som jeg ikke ønsker å bidra med informasjon om. Etter min oppfatning er dette private forhold som aldri burde vært i det offentlige rom, sier han til Dagbladet.

Bohinens ekskjæreste skal ikke ha vært tilgjengelig for kommentar.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skilles for tredje gang?