<strong>SKUFFA:</strong> Cathrine Ingebretsen føler seg utelatt av produksjonen av årets «Paradise Hotel»-sesong. Foto: Marie Røssland
SKUFFA: Cathrine Ingebretsen føler seg utelatt av produksjonen av årets «Paradise Hotel»-sesong. Foto: Marie Røssland Vis mer

Cathrine Ingebretsen i «Paradise Hotel» 2018:

- Jeg føler at TV3 er irriterte fordi jeg har kjæreste

«Paradise»-Cathrine refser TV3 for å ha klippet henne bort fra skjermen.

Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kunne Se og Hør avsløre at Vennesla-jenta Cathrine Ingebretsen (20) hemmeligholdt kjæreste hjemme i Norge da hun deltok i årets «Paradise Hotel».

Det er et krav fra TV3 om at deltakerne som sjekker inn er single, og kanalens pressekontakt understreket overfor Se og Hør at Cathrines avsløring er et kontraktsbrudd.

- Dette fikk vi bekreftet først da hun reiste hjem. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. Det er uavklart ennå om det vil få følger, sa pressekontakt Andreas Framnes.

Nå er Cathrine opprørt fordi hun føler at kanalen har gitt henne lite TV-tid i programmet. Selv tror hun at det er en straff på grunn av kjærestesituasjonen.

«Snakket litt med noen som klipper episodene og de sa de hadde «skjermet» meg mye, jeg forstår nå hva de mener. De tar meg jo ikke med. Hver gang jeg sier noe så tar de kamera bort eller klipper meg bort. For å være ærlig tror jeg det har mye å gjøre med at enkelte er sure fordi jeg har type», skriver hun på bloggen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

HEMMELIG: Cathrine Ingebretsen (20) løy til produksjonen om sivilstatusen og dro til Mexico mens kjæresten ventet hjemme. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Gir dårlig TV

Overfor Se og Hør forteller hun at hun blir fremstilt feil, når ting hun sa og gjorde under innspillingen ikke kommer med på TV.

- Jeg skjønner jo at de heller vil ta med dem med sterke meninger, men omtrent ingenting av det jeg sier kommer med. Jeg føler jeg blir fremstilt som stille og uviten, noe som ikke stemmer. Jeg hadde flere sterke meninger jeg også, forteller hun.

Cathrine hevder at produksjonen allerede i starten visste at hun hadde kjæreste, og mener at dette er årsaken til at hun får lite TV-tid.

- Jeg føler de er irriterte for at jeg har jeg har gått ut med at jeg har kjæreste nå, og at det gir dårlig TV, deler hun.

Mye innhold som ikke kommer med

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, forklarer overfor Se og Hør at det er vanskelig å få med seg alt som skjer på hotellet i en 45 minutters episode, ettersom deltakerne faktisk ble filmet døgnet rundt.

- Det er åpenbart mye innhold som ikke finner hele veien frem til TV3 og Viafree. Når det er sagt – skjer det noe særdeles gøy er vi påpasselig med å inkludere dette i programmet, sier han.

Han avviser at Cathrines kjæresteavsløring har noe å si for klippingen.

- Ja, Cathrine brøt kontrakten ved å ha kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel», men dette har ikke noe med måten programmet er klippet på, slår han fast.

Saken fortsetter nedenfor.

HEMMELIG KJÆRESTE: Cathrine Ingebretsen løy for produksjonen, og hadde hemmelig kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel». I et intervju med Se og Hør før innsjekk, ga hun flere hint om dette. Noen dager senere bekreftet hun løgnen overfor Se og Hør. Video: Marie Røssland Vis mer

Vanskelig å dra fra kjæresten

Cathrine hadde nettopp møtt kjæresten Mathias Omdal (23) da hun fikk tilbud om å være en av årets deltakere i programmet. Hun hadde altså ikke kjæreste da hun sendte inn søknad, og var fremdeles singel da hun var på intervju.

De ble dermed enige om at hun skulle reise likevel, ettersom deltakelsen var en stor drøm for 20-åringen.

I ettertid har hun innsett at det var tøffere enn forventet å dra fra kjæresten.

- Jeg anbefaler ingen å reise bort fra noen de er veldig glad i, for det var helt grusomt. Jeg smuglet med et bilde av ham i sminkepungen min, og savnet ham hver kveld, fortalte Cathrine i et tidligere intervju med Se og Hør.

- Ydmyket

Cathrine er imidlertid ikke alene om å føle seg utelatt av TV3. Nylig reagerte også «Paradise Hotel»-legenden Sophie Vågsæter (25) på klippingen av årets sesong.

- De kaller dette for en «legende-sesong», men fokuset ligger ikke på oss i det hele tatt. Jeg hadde håpet at de skulle fremme oss litt mer, fortalte hun til Se og Hør tidligere denne måneden.

Saken fortsetter nedenfor.

PÆRRA-PREIK: Kine Falch oppsummerer andre uka på «Paradise Hotel» sammen med Carl Aksel Jansen og Newa Reza. Video: Marie Røssland Vis mer

Det var på Sophies Instagram-konto, i appens historiefunksjon, at realityprofilen påpekte følgende den gang:

«Som jeg skrev i går ... Skuffet over TV3. Her ofrer vi jævlig mye av vår tid på å være med i legendesesongen, og så gir de meg tre sekunder på skjermen. Synes det er veldig urimelig og ydmykende med tanke på at vi faktisk har promotert dette, for dem, fire måneder i forveien».

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Andreas Framnes, synes det er var leit å høre at Sophie følte seg til dels utnyttet av kanalen.

- Til å begynne med kan jeg avkrefte påstanden om at vi forespurte Sophie om å være med som legende for promoteringens skyld. Vi spurte om Sophie ville være med fordi vi synes hun gjorde en legendarisk opptreden forrige gang hun var med, uttalte Framnes til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Ofrer søvnen for trening og ansiktsbehandlinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer