Ellie Goulding:

- Jeg føler at noe er ødelagt

I fjor ble sangstjernen mamma for første gang. Nå avslører hun at det første året med sønnen har vært tøft.

ÅPENHJERTIG: Ellie Goulding deler ærlig om at det første året med sønnen har vært tøft. Foto: Lia Toby / Pa Photos / NTB
ÅPENHJERTIG: Ellie Goulding deler ærlig om at det første året med sønnen har vært tøft. Foto: Lia Toby / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I februar i fjor avslørte den britiske artisten Ellie Goulding (35) at hun og ektemannen, kunsthandler Caspar Jopling (30), ventet sitt første barn sammen. Tre måneder senere kunne paret dele gladnyheten om at både mor og sønnen Arthur (åtte md.) var friske og lykkelige.

Nylig kom det derimot frem at ikke alt har vært like rosenrødt for ettbarnsmoren.

MORSROLLEN: Triana Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma i fjor. Her åpner hun seg om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

På Instagram delte artisten et ærlig innlegg hvor hun forklarte at året som hadde vært hennes fineste år, også hadde vært hennes verste.

Innlegget inneholdt flere bilder, og på det første bildet ser man superstjernen med foldede hender og et stort smil. Blar man videre i bildeserien kan det se ut til at smilet har vært byttet ut med angst og uro.

På bildene av notater med sort bakgrunn står det skrevet:

«Dette året har vært det beste året i livet mitt. Jeg har blitt mor, den største gleden jeg har følt på. Jeg har hatt tid til å sitte ned med de største artistene og låtskriverne og laget spennende ny musikk».

Videre delte superstjernen om andre fine ting hun hadde opplevd i 2021, før hun fortsatte med:

DØDSANGST: I den siste episoden av «Senkveld» mimret Morten Ramm tilbake til da han fikk dødsangst på grunn av en «Senkveld»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

«Men dette året har også hvert det hardeste i mitt liv. Jeg har slitt hver dag, natt og time med en form for panikk som jeg ikke visste fantes».

Goulding skrev videre at angsten i stor grad har styrt både karrieren og livet hennes, noe hun synes er trist å tenke på. Hun påpekte likevel at angsten har gjort henne til den hun er i dag.

Sønnen gir håp

Artisten følte at det var på tide å fortelle fansen om hvorfor hun ikke svarer på spørsmål som: «hvordan har du det?»

«Det er fordi jeg har vært redd for å innrømme at svaret er: «ikke veldig bra». Jeg føler at noe er ødelagt inni meg», fortsatte hun, og la til at hun ikke er alene om å ha det slik.

«For dere som står i dette akkurat nå: vi er sammen og vi kan komme oss gjennom dette - viktigst av alt, ved å snakke om det».

Selv om Goulding har det tøft har hun likevel et håp om bedre tider. Hun skrev blant annet at det å se sønnen Arthur vokse opp gir henne håp. Med innlegget ønsker hun å gi kjærlighet til de som går gjennom det samme og håper at de sammen kan gjøre 2022 til et lyst og positivt år.

Flere deler

Og det er ingen tvil om at fansen til 35-åringen følte med henne, men også mange brukte anledningen til å fortelle om sin egen angst.

«Tusen takk Ellie. Jeg går gjennom dette daglig og hører på sangene dine, og det hjelper», kommenterte en av følgerne, mens en annen skrev:

«Du er definitivt ikke alene. De to ordene som bringer oss sammen er: Jeg også. Takk for at du deler».

LES OGSÅ: «Glee»-stjernen: Røper gladnyhet etter tøff tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer