- Jeg føler at livet vårt ikke var ekte

Kris Jenner brøt sammen da hun fikk vite at Bruce Jenner ville bli kvinne.

LEI SEG: Kris Jenner brøt sammen da hun fikk vite at Bruce Jenner ville bli kvinne.  Foto: Stella Pictures
LEI SEG: Kris Jenner brøt sammen da hun fikk vite at Bruce Jenner ville bli kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lengre tid, da det i januar i år kom det frem at den tidligere OL-vinneren ville bli kvinne.

Bruce var gift med Kris Jenner (59) i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble  han han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.

I et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69), bekreftet Bruce for første gang at han identifiserte seg som en kvinne. 

Men før dette vistes på TV, måtte han fortelle det til familien sin, og ikke minst – til Kris Jenner. Hun ble svært lei seg.

- Jeg har så mange minner fra ett eller annet liv. Og noen ganger føler jeg at det ikke var ekte, sa Kris til Kim Kardashian i et klipp fra en «Keeping Up With The Kardashians»-episode.

MANGE ÅR: Kris og Bruce Jenner var gift i 22 år. Foto: wenn.com
MANGE ÅR: Kris og Bruce Jenner var gift i 22 år. Foto: wenn.com Vis mer

Ekskonen tok nyheten svært dårlig og veldig personlig, skriver Us Magazine. I et klipp fra den kommende episoden kan man se Kris bryte sammen i tårer, mens hun snakker med datteren Kim om situasjonen.

NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: wenn.com
NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: wenn.com Vis mer

I intervjuet fortalte Bruce at Kim var en av de som taklet situasjonen best. Hun skal også ha vært den første som så ham med kjole. I det korte klippet er hun også den som er mest støttende.

- Han må leve med dette hele livet. Våkne opp og føle at dette ikke er hans kropp. Det kan ikke føles komfortabelt. Det er den eneste måten jeg kan se det for meg på. Og du må bare slutte å tenke på det, sier Kim til moren sin.

LES OGSÅ: Politiet rykket ut til Bruce Jenners hjem