- Jeg føler at jeg sendte søsteren min hjem

Farmen-Alina synes det var kjipt at lillesøster Malin måtte forlate «Farmen» i søndagens tvekamp.

SEOGHØR.NO: Søndag tapte Malin Vassnes (21) tvekampen i øksekast mot Magnhild Vik (42) – og ble dermed den femte deltageren som måtte forlate «Farmen» på TV 2.

- Det var helt greit å ryke. Jeg hadde veldig hjemlengsel, så det var en vinn-vinn-situasjon for meg. Det var det jeg hadde mest lyst på der og da, så jeg var mer glad enn lei meg, sier Malin til Seoghør.no.

Malin innrømmer at hun slet veldig med hjemlengsel, men ble stadig overbevist av storesøster Alina  Vassnes (24) til å fortsette:

- Jeg begynte å få hjemlengsel allerede etter andre uke. Det var verre enn jeg hadde trodd, men Alina maset på meg hele veien om at jeg skulle bli en uke til. Til slutt var jeg kjempefornøyd med å ha kommet halvveis, utdyper Malin.

Min skyld.

Alina fikk kjenne på skyldfølelsen etter at lillesøsteren måtte reise hjem.

- Jeg synes det var kjipt. Jeg følte jeg sendte hjem søsteren min. Det var ekstra tungt siden Magnus røk ut uken før. Men alt i alt er det greit, siden hun selv ville hjem, sier Alina.

Hvordan var det for deg å være igjen på gården uten søsteren din?

- Det var kjipt de første dagene. Da tenkte jeg mye på henne. Men etter hvert gikk det greit. Det hadde vært verre hvis Malin hadde vært igjen alene på gården uten meg. Nå visste jeg i hvert fall at hun hadde det bra, sier Alina om de første dagene etter at søsteren dro hjem.

Mer enn søstre.

De to flotte søstrene fra Austevoll i Hordaland hadde satt seg et mål da de kom med på det populære TV-programmet, og det var å komme nærmere hverandre:

- Jeg føler at jeg er blitt kjent med Malin på en helt annen måte. Vi har vært sammen hver dag. Det har endret alt i mellom oss. Hun er ikke bare en søster, nå er hun også en veldig god venninne, sa  Alina i søndagens program.

- Målet med Farmen var at vi skulle komme nærmere hverandre, og jeg føler at det er vi blitt, sier Malin.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.