<strong>UT MOT KRITIKKEN:</strong> Etter de siste ukenes skriverier, hyller nå Brody Jenner sin ekskone. Foto: NTB Scanpix
UT MOT KRITIKKEN: Etter de siste ukenes skriverier, hyller nå Brody Jenner sin ekskone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

- Jeg føler at jeg må oppklare dette

Brody Jenner tar ekskona i forsvar.

Publisert

For drøye to uker siden ble det kjent at «The Hills»-stjernen Brody Jenner (35) og kona Kaitlynn Carter (30) har gått hver til sitt, mindre enn ett år etter at de ble mann og kone.

Siden er det blitt skrevet mye om forholdet og det korte ekteskapet, og en kilde har blant annet har uttalt at forholdet var «giftig» og at Brody «hatet livet sitt» med kona.

I en lengre tekst på Instagram, slår Brody nå tilbake mot påstandene om forholdet til Kaitlynn.

Hyller eksen

«Det er altfor mye negativitet som blir rettet mot noen jeg elsker og bryr meg veldig mye om. Jeg føler derfor at jeg må oppklare dette», begynner han Instagram-innlegget med.

<strong>VIL OPPKLARE:</strong> Etter den siste tidens skriverier om både Brody Jenner, hans nylig fraseparerte kone og ekteskapetet deres, har Brody nå tatt til Instagram for å hylle Kaitlynn. Her er de to avbildet sammen i juni. Foto: NTB Scanpix
VIL OPPKLARE: Etter den siste tidens skriverier om både Brody Jenner, hans nylig fraseparerte kone og ekteskapetet deres, har Brody nå tatt til Instagram for å hylle Kaitlynn. Her er de to avbildet sammen i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skriver 35-åringen at han og ekskona har vært bestevenner i seks år, og vil fortsette å være det, men at de i løpet av disse årene vokste i forskjellige retninger. I innlegget hyller også Brody sin tidligere kone.

«Kaitlynn er en fantastisk person, vakker og morsom å være sammen med, alltid en positiv kraft i livet mitt. Vi bestemte at det beste for oss var å bevare den sterke kjærligheten til hverandre, men å gå videre med livene våre hver for oss. Jeg respekterer Kaitlynn og bryr meg dypt om henne. Hun fortjener å kunne få gå videre i livet sitt med respekt og lykke», skriver Brody på Instagram.

Kaitlynn har på sin side respondert på innlegget med en hjerte-emoji.

Saken fortsetter nedenfor.

Negative uttalelser

Innlegget kommer, som nevnt, etter at det de siste ukene har vært skrevet side opp og side ned om ekteskapet deres. I tillegg har det vært hevdet at begge partene allerede har gått videre etter bruddet, der Brody av flere nettsteder har blitt koblet til «Victoria's Secret»-modellen Josie Canseco (22).

Senest i går kveld ble han avbildet på en nattklubb i Los Angeles, hvor han blant annet var DJ. Lengst fremme i publikum sto modellen, og de to skal ha gitt hverandre både ømme blikk og kjærtegn før de forlot klubben sammen i de sene nattetimer, ifølge TMZ.

<strong>PÅ NATTKLUBB:</strong> Fredag kveld ble Brody Jenner nok en gang observert sammen med modellen Josie Canseco, og de to skal ha gitt hverandre mange kjærtegn i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix
PÅ NATTKLUBB: Fredag kveld ble Brody Jenner nok en gang observert sammen med modellen Josie Canseco, og de to skal ha gitt hverandre mange kjærtegn i løpet av kvelden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere medier har også publisert bilder av Kaitlynn i hete omfavnelser med artist Miley Cyrus (26), som nylig offentliggjorde brudd med ektemannen Liam Hemsworth (29) etter åtte måneders ekteskap.

Kilder hevdet til People at Brody ikke brydde seg om at hans nylig fraseparerte kone hadde gått videre, da de to ikke har vært sammen på en stund, og at han generelt hadde lite til overs for sin tidligere ektefelle.

- Bryllupsdagen deres var en obligatorisk ting som Brody følte at han måtte gjøre, men de hadde allerede et elendig liv, hevdet kilden videre.

I tillegg har Brodys reality-kolleger fra tv-serien «The Hills: New Beginnings» uttalt seg i negative ordelag om ekteskapet.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Spencer Pratt (35) og kona, Heidi Montag (32) sa blant annet i en podkast, gjengitt av E! News, at de ikke var overrasket over bruddet og at de to hadde trengt hjelp med ekteskapet sitt.

- Jeg er ikke overrasket. Jeg føler at jeg sa det. Det har kanskje ikke kommet på lufta enda, men jeg sa at det var som at han var et gissel. Det føltes som om han prøvde å si til meg: få meg ut, få meg ut, uttalte Pratt om det nylig havarerte ekteskapet mellom Brody og Kaitlynn.

LES OGSÅ: Avslørte hemmelige bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer