LYKKELIG OG ENSLIG: Kate Gulbrandsen trives i Hokksund som alenemor for datteren Sandra.  Foto: Se og Hør
LYKKELIG OG ENSLIG: Kate Gulbrandsen trives i Hokksund som alenemor for datteren Sandra. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg føler at jeg ikke har tid til kjæreste

MGP-stjernen Kate Gulbrandsen har ingen hast med å finne seg ny mann.

SEOGHØR.NO: Det er 28 år siden sangeren Kate Gulbrandsen (50) tok Norge med storm og gikk til topps i den norske Grand Prix-finalen med låten «Mitt liv».

Til Se og Hør forteller hun at karrieren fremdeles er en viktig del i livet hennes, men at det i all hovedsak er datteren Sandra (14) som har hennes hovedfokus.

- Vi er bestevenner og har det veldig bra sammen, sier hun om datteren.

Eksmannen døde

Det er ni år siden den folkekjære artisten skilte seg fra ektemannen Jan Erik Syversen, og hun bekreftet det overfor Se og Hør like etter.

- Jeg er separert. Det er alltid trist med samlivsbrudd, men jeg har fin kontakt med pappaen til Sandra, sa hun den gang.

Kun noen måneder etter de gikk fra hverandre, døde Jan Erik.

Stresser ikke med menn

Etter eksmannens bortgang har hun vært alene med tenåringsdatteren, og savner for så vidt ikke å ha en mann i livet sitt.

– Jeg føler at jeg ikke har tid til kjæreste. Dessuten er jeg vel blitt litt sær av å være alene så lenge. Men man vet jo aldri hva fremtiden kan bringe. Finner jeg den rette så blir det helt sikkert rom også for kjærlighet. Det nytter jo ikke å miste troen. Men jeg stresser ikke, sier Kate til bladet.

Gulbrandsen er bosatt i en herskapelig bolig fra 1902 i Hokksund sammen med datteren, katten Charlie (17) og hundene XO (11) og Kasi (9).

Kjent sveis

En høy og oppsiktsvekkende hårfrisyre var Kate sitt varemerke på 80-tallet. De som ikke husker hennes MGP-deltakelse, husker nok i hvertfall den kreative sveisen.

- Det tok en halvtime å spraye opp luggen, har hun fortalt Se og Hør.

KREATIV: Kate Gulbrandsens høye sveis har lagt seg i minnene til folk. Her er hun for 28 år siden.  Foto: NTB scanpix
KREATIV: Kate Gulbrandsens høye sveis har lagt seg i minnene til folk. Her er hun for 28 år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte babyens kjønn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.