- Jeg føder om en uke

Den tidligere realitykjendisen Anne Mona Suleiman venter barn nummer tre.

GRAVID: Anne Mona Suleiman og ektemannen Ramsy blir foreldre for tredje gang i nærmeste fremtid. Her er de før fødselen av sitt første barn i 2002.  Foto: Se og Hør
GRAVID: Anne Mona Suleiman og ektemannen Ramsy blir foreldre for tredje gang i nærmeste fremtid. Her er de før fødselen av sitt første barn i 2002. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere «Big Brother»-deltager Anne Mona Suleiman (35) er gravid med sitt tredje barn.

- Jeg har termin om noen dager og tror jeg føder om cirka en uke. Livet er helt topp, og jeg har aldri hatt det bedre, sier Suleiman  til Seoghør.no.

Anne Mona er gift med Ramsy Suleiman (34), som hun møtte under deltagelsen i «Big Brother» i 2001. Sammen har de barna Ramona (10) og Dany (5), som begge gleder seg til å få en liten bror.

- De synes det er stor stas, og dagene går ikke fort nok, sier hun.

Suleiman er i fødselspermisjon, og jobber til daglig som assistent på en skole i Ålesund. Nå tar den vordende moren livet med ro og nyter dagene før fødselen.

- Jeg koser meg, går på kafé og nyter livet. Jeg tar ting helt med ro og har det bare deilig. Jeg gruer meg ikke til fødselen, men tenker at jeg bare vil komme i gang.


Foreldrene har satt sammen en liste med guttenavn, men har ennå ikke bestemt seg for hva minstemann skal hete.

Før de sjekket inn i konkurransen for første gang, gjorde Ramsy seg raskt bemerket med ordene «blir det nåkke knulling» på vei inn i huset. Anne Mona hadde samboer før programmet, men ble senere sammen med Ramsy. De to giftet seg foran kameraene under gjenforeningen «Big Brother 100 dager etter».
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir mor for andre gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer