Elena Belle mistet ektemannen:

- Jeg flytter ut av dette huset

Klarer ikke lenger bo i familiens hus.

I SORG: I starten av mars kom den triste nyheten om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belles (t.v) ektemann hadde gått bort, bare 45 år gammel. Fra venstre ser man Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz. Foto: TV3
I SORG: I starten av mars kom den triste nyheten om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belles (t.v) ektemann hadde gått bort, bare 45 år gammel. Fra venstre ser man Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre uker fikk Elena Belle (34), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», den sjokkerende beskjeden om at hennes ektemann, Michael Theanne (45), brått hadde gått bort. 45-åringen kollapset under en tur med hundene ikke langt fra parets hjem i Los Angeles.

Paret figurerte ofte sammen i den ovennevnte serien, som i Norge sendes på TV3, sammen med andre fruer som Maria Montazami (54), Anna Anka (48) og Gunilla Persson (60).

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og giftet seg på stillehavsøya Bora-Bora året etter. I 2017 meldte datteren Luna Belle Theanne (2) sin ankomst.

For to uker siden tok hun imidlertid et siste farvel med ektemannen, og siden den gang har hun sittet i karantene sammen med datteren, sin mor og søster, noe som har gitt henne tid til å tenke over hva hun ønsker for fremtiden, ifølge svenske Expressen.

Vil ikke bo i huset

I en Instagram-historie skal Belle ha åpnet seg om denne sorgtunge tiden. Der skal hun ha fortalt om hvordan fremtiden ser ut etter ektemannens uventede bortgang.

«Dag seks i karantene. Jeg prøver å holde meg mentalt frisk oppi alt som foregår i livet mitt. Jeg er takknemlig for å ha mamma og søsteren min her, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg savner Michael, hver dag er så vanskelig. Noen dager er jeg skikkelig trist, andre dager lever jeg i fornektelse der jeg tenker han er ute på reise og vil komme hjem snart», skrev hun, ifølge Expressen.

Belle skal videre ha fortalt at hun har hatt terapitimer over telefonen, og føler selv at det har hjulpet. Hun har også besluttet hva hun ønsker å gjøre videre for å håndtere den store sorgen.

«Jeg flytter ut av dette huset når alt dette rundt viruset (coronaviruset, journ.anm.) er over. Jeg kan bare ikke bo her, da alt minner meg om han, og jeg har alltid vært redd for å være her alene. Så jeg vil mest sannsynlig flytte inn i en leilighet. Trenger bare å finne noe som føles trygt», skrev hun avslutningsvis.

Hyllet ektemannen

«Michales utrolig varme, kjærlige og generøse sjel påvirket alle rundt ham. Vi vet at mange av dere kommer til å være med oss når vi fortsetter å bære Michael med oss i våre hjerter for alltid.»

Slik lød familiens uttalelse etter Theannes bortgang i begynnelsen av mars, ifølge Aftonbladet. I senere tid har Belle delt en rekke bilder av seg og sin nå avdøde ektemann på Instagram.

«Michael, min engel, min sjelevenn, min beste venn og den beste faren Luna noensinne kunne fått», innledet hun innlegget med.

Klipp fra TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer»: Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

«Ord kan ikke beskrive hvor mye vi vil savne deg. Hjertet mitt blør og jeg kan ikke tro at det er sant. En ting jeg lover deg er at jeg vil la Luna få vite hvor fantastisk du var og hvor mye du elsket henne. Jeg er for evig takknemlig for tiden vi hadde sammen og jeg vil ta vare på alle de vakre minnene vi har sammen. Vi vil møtes igjen på den andre siden, min elskling», fortsatte hun, før hun avsluttet:

«Jeg elsker deg med hele mitt hjerte og sjel, hvil i fred min engel Michael», og takket alle som har stått ved hennes side den siste tiden.

Tok farvel med fest

Da familie og venner skulle ta farvel med Michael Theanne, var det ikke en trist og dyster seremoni som ble gjennomført.

34-åringen valgte heller å invitere til fest, der de feiret ektemannens liv ved å skåle med champagne og ved å tatovere inn Michael Theannes initialer. Elena Belle valgte selv å tatovere «MT11» og datterens navn, Luna.

Blant gjestene var DJen Steve Aoki, som Theanne var manager for. I tillegg var flere av 34-åringens «Svenske Hollywoodfruer»-kolleger der, og på flere av videoene kan man få et glimt av både Gunilla Persson, Maria Montazami og Siv Cotton.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Hyller sin avdøde mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer