- Jeg flørter litt hele tiden

Men Therese Johaug mener folk ikke har noe med om hun har kjæreste eller ikke.

FLØRTER MYE: Men Johaug synes det er rart at folk er opptatt av privatlivet hennes. Foto: Stella Pictures
FLØRTER MYE: Men Johaug synes det er rart at folk er opptatt av privatlivet hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skistjernen Therese Johaug (24) skaper ikke bare oppmerksomhet når hun er ute i løypene. Hun har blant annet vist seg frem i TV-programmene «Den store skoledugnaden» og «4-stjerners reise».

Men selv om hun viser seg mye på TV, synes hun det er rart at folk er opptatt av privatlivet hennes.

- Det er rart at folk er opptatt av om jeg har kjæreste eller ikke. Jeg tenker at da har folk lite å finne på. Det er jo bare sladder. Men ok, jeg skjønner at folk vil lese om det, og det selger sikkert aviser og blader. Men det er jo ingen som har noe med om jeg har kjæreste eller ikke, sier Johaug til VG.


Likevel hinter hun til at hun kan ha truffet noen i sommer. På spørsmål om det har blitt noen sommerflørt, svarer hun følgende:

- Tja, kanskje det. Jeg flørter litt hele tiden, jeg!

Johaug påpeker at en potensiell kjæreste ikke trenger å være en treningskamerat.

- Nei, det trenger ikke være en jeg kan trene med. Men den personen må forstå min hverdag, at jeg satser på langrenn. Det er et spesielt liv. Jeg er mye på reise, enten trening eller konkurranser eller på grunn av sponsorer, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer