- Jeg finner meg ikke i disse løgnene lenger

Arne Treholts eks-kone, den tidligere tv-stjernen Kari Storækre, bryter sin mangeårige taushet.

GJEST HOS SKAVLAN: Arne Treholt har vært på alles lepper den siste uken, etter at flere påstander om etterforskningsfeil har vært på trykk i norske medier. Her er han på vei inn i TV-studioet til NRK-programmet «Skavlan» som sendes i kveld. Foto: STELLA PICTURES
GJEST HOS SKAVLAN: Arne Treholt har vært på alles lepper den siste uken, etter at flere påstander om etterforskningsfeil har vært på trykk i norske medier. Her er han på vei inn i TV-studioet til NRK-programmet «Skavlan» som sendes i kveld. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Etter i mange år å ha holdt seg taus om etterforskningen og landssvik-dommen mot hennes eks-mann Arne Treholt (68) tar Kari Storækre (60) nå bladet fra munnen.

Den tidligere programlederen, med karriere fra både NRK og svensk tv, sier til Dagbladet at hun reagerer på sterkt på tidligere POT-etterforsker Leif Karsten Hansens uttalelser i VG om at politiet 17. mai 1983 skal ha gjennomsøkt Treholts leilighet, mens han så på barnetoget utenfor Slottet i Oslo.

- Det er løgn. Arne Treholt så aldri på barnetoget fra Slottsplassen. Den 17. mai 1983 var han med meg og vår sønn til Høvik i Bærum, der vi alltid feiret 17. mai.


- Jeg finner meg ikke i disse løgnene lenger. Derfor forteller jeg dette nå, sier hun til Dagbladet.

Leif Karsten Hansen sier til avisa at han aldri har sagt at Treholt befant seg i Slottsparken 17. mai 1983, men isteden mener å huske at han var på Bekkestua i Bærum.

Det mener Storækre er irrelevant.

- Arne Treholt har aldri sett på et 17. mai-barnetog, verken ved Slottet i Oslo eller ved Bekkestua, sier hun til Dagbladet.

Arne Treholt er fredag er gjest i TV-programmet «Skavlan» på NRK1 kl 21.25.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det går jo sakte nedover