- Jeg finner kjærligheten når jeg vil

Stjernen har tro på seg selv...

SELVSIKKER: Jessica Simpson tror hun snart finner den rette. Foto: All Over Press
SELVSIKKER: Jessica Simpson tror hun snart finner den rette. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For ikke lenge siden innrømmet Jessica Simpson at hun likte å ha skitne tenner, og hevdet hun kun pusset dem tre dager i uken. Da hun gjestet «Operation Smile Annual Gala» i New York, viste hun frem smilet og snakket ut om problemene med selvtilliten.

- Tro meg, jeg har selv vært gjennom problemene. Jeg har måttet reise fra land til land, men vi kan alle finne oss selv her i USA. Vi må tro på oss selv og være den vi er, sa hun ifølge People.com.

Simpson fyller 30 år i juli, og ser frem til det. Sangstjernen er optimistisk når det gjelder fremtiden.

- Det skjer noe nå, og jeg kan føle det. Jeg tror det blir et kjempebra år for min del. Jeg opplevde veldig mye i 20-årene, mye mer enn folk flest. Jeg føler meg gammel på mange måter, men jeg føler meg naiv med tanke på at jeg ikke kan vente til å se hva som skjer fremover.

Men til tross for at 29-åringen har en rekke ødelagte forhold bak seg, forblir hun selvsikker, og har stor tro på at hun snart finner den store kjærligheten.

- Jeg kan finne kjærligheten når jeg vil.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker å ha skitne tenner