- Jeg finner beskjeder fra henne ennå

NRK-profil Knut Borge mistet kona Tone for ti år siden.

IKKE HELT BORTE: NRK-profil Knut Borge mistet kona i 2004.Fremdeles finner han små hilsener fra henne rundt omkring i huset. Her er Borge avbildet som gjest på «Trygdekontoret» på NRK3 i 2012. Foto: Stella Pictures
IKKE HELT BORTE: NRK-profil Knut Borge mistet kona i 2004.Fremdeles finner han små hilsener fra henne rundt omkring i huset. Her er Borge avbildet som gjest på «Trygdekontoret» på NRK3 i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Knut Borge (64), kjent som programleder i både TV og radio for NRK, har lagt en tøff tid bak seg.

Det siste halvannet året har han både opplevd å miste «20 spørsmål»-jobben, hatt en depresjon, ligget i kunstig koma og brukket ryggen.

Men den folkekjære NRK-profilen har vært igjennom tøffe tider før.

For ti år siden mistet han sin kone, Tone Gammelgaard, etter et 29 år langt samliv. Hun døde av kreft etter lang tids sykdom, en opplevelse Borge har omtalt som «en vond drøm». Til Dagbladet forteller 64-åringen at kona fortsatt har et nærvær i livet hans.

- Jeg finner lapper og beskjeder fra henne ennå. De ligger rundt, i bøker. Jeg har ikke kastet noe, sier han.

Programlederen savner fremdeles sin livsledsager, som gikk bort bare 59 år gammel.

- Tone fortalte meg: «Knut, du må forberede deg på å bli tidlig enkemann, verken mor eller bestemor ble 60 år», minnes Borge i Dagbladet-intervjuet.

LES OGSÅ: - Jeg synes det er ganske grusomt

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer