- Jeg finner aldri en ny mann

Superstjernen har allerede gitt opp håpet...

IKKE OVER HAM: Cheryl Cole tenker fortsatt på Ashley, og tror hun aldri vil finne seg en ny mann. Foto: Stella Pictures
IKKE OVER HAM: Cheryl Cole tenker fortsatt på Ashley, og tror hun aldri vil finne seg en ny mann. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter at nyheten om Ashley Coles (29) utroskapsskandale brøt ut, har «Girls Aloud»-sanger Cheryl Cole (26) vært sønderknust. Nå tror hun at hun aldri kommer til å finne seg en ny mann, om hun skiller seg fra Chelsea-spilleren.

Cheryl har tidligere sagt at hun ønsker seg fire barn, og selv om hun er en av Storbritannias aller mest ettertraktede kvinner, har hun nå allerede gitt opp håpet.

- Det er galskap, men hun føler seg oppbrukt i en alder av 26. Hun har klart å overbevise seg selv om at hun ikke kommer til å finne seg en ny mann. Det koster mye av henne nå for tiden, og er en av grunnene til at hun ikke har bestemt seg for om hun vil skille seg fra Ashley ennå, sier en kilde til News of the World.

- Hun ønsker en stor kjærlighet i livet sitt, men føler at det er for mye press på henne, og hun engster seg over hvordan hun noen gang kan dra på en date med noen andre.

Ashley ble for første gang sett ute på byen etter skandalen forrige helg, da han festet omgitt av kvinner. Cheryl på sin side, har holdt tilbake på festingen etter bruddet. Hun har riktignok blitt observert flere ganger sammen med danserer Derek Hough, men kilder hevder det ikke har skjedd noen ting mellom dem.

Både Hough og rapperen Will.I.Am fra «Black Eyed Peas» skal være desperate etter å ta med Cheryl på date, men sangstjernen har hittil gjort det klart at hun ikke er interessert i å komme seg videre helt ennå, noe som betyr at hun fortsatt tenker på Ashley.

- Hun har alltid sett for seg Ashley som en god far. Men hun har vanskeligheter med å slå seg til ro med tanken på at han skal bli pappa til hennes babyer, forteller kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cheryl voldtektstruet i mobilbeskjed