BLACKOUT: Dag Otto Lauritzen hadde jernteppe for tangoen, og husket ingenting etterpå. Likevel kom han seg i gjennom sammen med dansepartner Gyda Thorsen.  Foto: TV2
BLACKOUT: Dag Otto Lauritzen hadde jernteppe for tangoen, og husket ingenting etterpå. Likevel kom han seg i gjennom sammen med dansepartner Gyda Thorsen. Foto: TV2Vis mer

- Jeg fikk vondt av Dag Otto

Dag Otto taklet ikke tangoen.

SEHER.NO: Mesternes mester-vinneren Dag Otto Lauritzen (52) kom seg til toppen i NRK-konkurransen ved å utvise en kombinasjon av allsidighet, jernvilje og et velutviklet konkurranseinstinkt.

- Dag Otto går for å vinne uansett. Om han er syk eller sliten eller skadet, så står han på likevel, berømmer tidligere dansepartner i "Skal vi danse" sier Gyda Thorsen til Seher.no.

De danset sammen i sesong tre av TV2s populære kjendis-dansekonkurranse.

Gyda ble imponert over dansepartnerens innsats i det som for ham var en ny idrettsgren.

- "Skal vi danse" er ikke en vanlig idrett. Her skal man se bra ut og smile, samtidig som man leverer. Det er en prestasjon bare det.

Men det var ikke alt den senere "Mesternes mester" taklet. Gyda forteller at i program tre, skulle hun og eks-syklisten danse tango. Da stokket det seg for den tidligere politimannen og fallskjermjegeren.

- Dag Otto fikk fullstendig jernteppe, og klarte ikke å huske trinnene. Hverken på gjennomkjøringene eller på generalprøven klarte han det, forteller Gyda.

Dag Otto var svært nervøs foran sendingen.

- Det var vondt for meg å se på ham da. Men han klarte seg bra, selv om han ikke husket noe av dansen etter at vi var ferdige, sier danseren.

Gyda og Dag Otto overrasket seg selv ved å gå videre og hang med helt til niende program i serien.

- Det var gøy å bli kjent med Dag Otto og artig å se at han fortsatt holder koken, avslutter Gyda.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ulykken forandret Dag Ottos liv