- Jeg fikk veer i radiostudio

Ellen Arnstad var nesten for travel til å føde.

<strong>TRAVEL DAME:</strong> Den tidligere Henne-redaktøren Ellen Arnstad fødte sitt første barn samme dag som magasinet ble lansert i 1994. Selv om hun hadde veer hele dagen, stilt hun opp på både intervjuer og lanseringsfesten. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRAVEL DAME: Den tidligere Henne-redaktøren Ellen Arnstad fødte sitt første barn samme dag som magasinet ble lansert i 1994. Selv om hun hadde veer hele dagen, stilt hun opp på både intervjuer og lanseringsfesten. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september kom nyheten om at Ellen Arnstad (45), forlagsredaktør for Aller Media,  venter sitt tredje barn.

At hun og ektemannen Stein Støa (60) plutselig skulle bli foreldre igjen kom som en stor overraskelse. Men da Arnstad ventet sitt første barn som 27-åring, kom også graviditeten litt som jul på kjerringa.

Da hadde nemlig den driftige journalisten nettopp blitt sjefredaktør for det ferske magasinet Henne. Samme dag som bladet ble lansert våren 1994, nedkom Arnstad med sønnen Joachim (17) - selv om hun egentlig ikke hadde tid til å føde.

- Den natten våknet jeg og hadde vondt i ryggen, men tenkte at jeg bare måtte komme meg gjennom dagen. Jeg var lunsjgjest på Østlandssendingen mens jeg nærmest lå over radiobordet. Da begynte jeg å få vondt i magen også, forteller hun til VG Helg.

Men den travle redaktøren skulle jo på lanseringen av sitt nye magasin, så hun dro hjem for å ta på seg pensko med ekstra høye hæler fremfor å ta taxi til noe sykehus! Hun kom seg igjennom pressekonferansen, talene og fotograferingen, før hun dro hjem igjen og hentet ektemannen og tannbørsten.


- Så dro vi til Ullevål sykehus. Vannet gikk idet jeg kom inn døren. Det var så vidt jeg rakk min egen fødsel! Da sønnen min ble fotografert på brystet mitt, hadde jeg fortsatt knallrød leppestift på, avslører hun lattermidt til VG Helg.

Nå gjenstår det å se om den tidligere Henne-redaktøren, som er nesten syv måneder på vei med sitt tredje barn, får en like hektisk fødsel denne gangen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk høre at det ikke så bra ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer