- Jeg fikk truende mailer

Ingrid Olava ble hetset for låttolkningen sin...

FIKK SJOKK: - Jeg ble helt psyket ut, forteller Olava til VG om hetsen som oppsto etter at hun gjorde en coverversjon av "Her kommer vinteren". Foto: SCANPIX
FIKK SJOKK: - Jeg ble helt psyket ut, forteller Olava til VG om hetsen som oppsto etter at hun gjorde en coverversjon av "Her kommer vinteren". Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Ingrid Olava (28) ble i 2008 hetset for sin tolkning av Jokke-låten "Her kommer vinteren", noe som gikk sterkt inn på henne.

Hør Olavas versjon av låten nederst i saken.


Til VG forteller artisten, som slipper sitt andre album på mandag, at det hele kom som lyn fra klar himmel på henne.

- Det hele var en veldig sjokkernede opplevelse, det var jo helt ute av kontroll. Jeg ble helt psyket ut, forteller Olava.

Folk elsket og hatet sangen, og 28-åringen fikk både positive og negative tilbakemeldinger.

- Jeg fikk noen veldig lite hyggelige mailer som var ganske direkte truende. Jeg brukte lang tid på å bearbeide alt sammen, innrømmer hun til VG.

Nå, to år etter, har artisten imidlertid forstått at det er unødvendig å få så vonde følelser av styret., og at det ikke er noe å være lei seg for.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Bare smuler til de unge