FIKK BLACKOUT: - Jeg tror det gikk bra, jeg hadde en god følelse da jeg gikk av. Men jeg husker absolutt ingenting av det som skjedde, sier Mari Lorentzen til Seher.no. Foto: Stella Pictures
FIKK BLACKOUT: - Jeg tror det gikk bra, jeg hadde en god følelse da jeg gikk av. Men jeg husker absolutt ingenting av det som skjedde, sier Mari Lorentzen til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg fikk total blackout!

"X Factor"-deltageren husker ingenting av det hun viste på scenen.

Se videointervjuet med Mari Lorentzen nederst i saken!

HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): Fredag sto den tredje finalesendingen av TV 2-programmet "X Factor" på plakaten, og det var til slutt gruppa "No Name - No Fame" som måtte forlate den beintøffe konkurransen - noe som var tøft å innse, også for andre deltagere.

En av dem som derimot imponerte dommere og seere var Mari Lorentzen (25), som sang Aerosmiths "Crying". I pausen av fredagens show innrømmet Tvedestrand-jenta at hun for første gang i karrieren opplevde å få total blackout mens hun sang.

- Jeg kan ikke huske noe av det som skjedde på scenen! Men jeg tror det gikk bra, jeg hadde en god følelse da jeg gikk av. Men jeg husker absolutt ingenting av det som skjedde, erkjenner hun til Seher.no.

Hvorfor hun plutselig fikk blackout, det er 25-åringen mer usikker på. Det som i hvert fall er sikkert er at hun aldri var i faresonen for å bli sendt ut av programmet. I duellen måtte nemlig to grupper opp mot hverandre, nevnte "No Name - No Fame", samt den sammensatte jentegruppa "Shackles".

- Det var bare en sånn ut av kroppen-opplevelse. Det var så gøy, og jeg koste meg så inderlig. Jeg mistet liksom nervene når jeg kom på scenen, og da tenker man ikke lenger så mye over det man gjør. Det var bare kjempegøy, forteller Mari, som var glad for de gode tilbakemeldingene hun fikk fra dommertrioen.

- Man kan jo ikke bli noe gladere enn det, når man får gode tilbakemeldinger, mener jeg. Peters lovet meg at han ikke skulle nevne puddelrock, men så lenge han nevnte det i positiv forstand er det greit. Han er tilgitt, smiler det blide sangtalentet til Seher.no.

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg har det tyngre enn deg, Jan Fredrik

Se videointervju med Mari Lorentzen her:[obj:media:8128]