STOLT: - Det er en outing av seg selv som det står respekt av. På vegne av Chat Noir er jeg stolt av det han gjorde her i kveld, sier Tom Sterri, som selv sto fram som homopfil for noen år siden. Foto: SCANPIX
STOLT: - Det er en outing av seg selv som det står respekt av. På vegne av Chat Noir er jeg stolt av det han gjorde her i kveld, sier Tom Sterri, som selv sto fram som homopfil for noen år siden. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg fikk tårer i øynene

Kjendisvenn svært stolt da Sturla Berg-Johansen sto fram som homofil.

SEHER.NO: Det var onsdag at Sturla Berg Johansen (41) slapp nyheten om at han er homofil på scenen i premieren av showet "Damenes aften". I salen satt  blant andre Chat Noir-eier og nær venn, Tom Sterri, som innrømmer at det var en sjkokkartet opplevelse da ordene falt fra scenen.

- Jeg fikk tårer i øynene. Det er en outing av seg selv som det står respekt av. På vegne av Chat Noir er jeg stolt av det han gjorde her i kveld, sier Sterri, som selv sto fram som homofil for noen år siden, til Dagbladet.

For det er ingen tvil om at budskapet kom som en gedigen overraskelse for de fleste som overvar showet onsdag kveld.

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vingla hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig, sa han fra scenen.

Akkurat det kan Tom Sterri skrive under på. For kjendisvennen vet tross alt meget godt hva han snakker om.

- Jeg vet at han har drevet og virret fram og tilbake, men nå er det endelige valget tatt. Det er en deilig følelse, kan jeg si deg, forteller han til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette har han holdt inni seg lenge