- Jeg fikk tårer i øynene

Mad Men-stjernen gråter av kommentarene hun får om formene sine.

POPULÆR: Karrieren til Christina Hendricks, som her er avbildet sammen med mannen, Geoffrey Arend, har virkelig skutt fart etter at hun fikk rollen som Joan Holloway i TV-serien «Mad Men». Hun innrømmer at hun sjekkes opp av kvinner og homofile menn. Foto: All Over Press
POPULÆR: Karrieren til Christina Hendricks, som her er avbildet sammen med mannen, Geoffrey Arend, har virkelig skutt fart etter at hun fikk rollen som Joan Holloway i TV-serien «Mad Men». Hun innrømmer at hun sjekkes opp av kvinner og homofile menn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Christina Hendricks (35) har for alvor blitt kjent gjennom sin rolle som Joan Holloway i den prisbelønte TV-serien «Mad Men», som skildrer reklamebransjen på 60-tallet.

I novemberutgaven av motemagasinet Harper's Bazaar pryder skuespilleren forsiden. I intervjuet som følger med snakker hun blant annet om hvordan det er å være et sexsymbol og hva ektemannen hennes, Geoffrey Arend, synes om kroppen hennes.

- Jeg blir sjekket opp av kvinner. Mannen min synes det er rart. Homofile menn sjekker meg også opp. De sier til meg at: «Jeg er skeiv, men hvis jeg ikke var det...». Jeg synes det er flatterende, sier hun til magasinet.

Til tross for suksessen den siste tiden, har den flotte 35-åringen også opplevd negative ting ved å være i rampelyset. I januar ble rødtoppen utsatt for vekthets etter at hun viste fram sin flotte figur i en fotsid kjole under «Golden Globe»-utdelingen.

Den gang innrømmet «Mad Men»-stjernen selv at hun ble sjokkert over vektkritikken, og la samtidig ikke skjul på at hun synes det er synd at reportere ikke fokuserer på jobben hun gjør, men kjolestørrelsen.


Harper's Bazaar forteller hun at hun ble overrasket da en overvektig kvinne en gang kom bort til henne da hun var ute og spiste med ektemannen.

- Hun sa «Unnskyld meg, men jeg ville bare si at jeg følger med på serien du er med i, og du får meg til å føle meg mye bedre. Jeg er en formfull kvinne, og du får meg til å føle meg sexy og vakker». Jeg fikk tårer i øynene, sier Christina Hendricks i inervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Her går det galt