Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordan Craig:

- Jeg fikk store komplikasjoner i svangerskapet

Tristan Thompsons eks hevder alt gikk rett vest da han begynte å date Khloé Kardashian.

TRØBBEL: Jordan Craig har barn med Tristan Thompson. De var derimot ikke sammen da barnet ble født. Da hadde basketproffen allerede funnet tonen med Khloé Kardashian, noe som skal ha stresset eksen fælt. Foto: Instagram / NTB scanpix
TRØBBEL: Jordan Craig har barn med Tristan Thompson. De var derimot ikke sammen da barnet ble født. Da hadde basketproffen allerede funnet tonen med Khloé Kardashian, noe som skal ha stresset eksen fælt. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det stormet rundt basketproffen Tristan Thompson (28), og ikke av positive grunner. NBA-spilleren har gjentatte ganger blitt anklaget for utukt med andre kvinner, samtidig som han har hatt gravide kjærester sittende hjemme.

Et av de siste eksemplene omhandlet ekskjæresten Khloé Kardashian (34), som var høygravid med deres felles datter True (1) da basketspilleren ble observert ute på byen med flere unge kvinner.

Sjokket av å se bildene skal ha stresset den høygravide realitystjernen fælt, og meldinger om at fødselen hadde startet kom få timer senere.

At en lignende historie fant sted bare et års tid før ovennevnte skandale, er kanskje vanskelig å tro. Men i nye rettsdokumenter, hentet ut av Radar Online, går Jordan Craig (27) - Thompsons ekskjæreste og barnemor - hardt ut mot oppførselen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer