Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordan Craig:

- Jeg fikk store komplikasjoner i svangerskapet

Tristan Thompsons eks hevder alt gikk rett vest da han begynte å date Khloé Kardashian.

TRØBBEL: Jordan Craig har barn med Tristan Thompson. De var derimot ikke sammen da barnet ble født. Da hadde basketproffen allerede funnet tonen med Khloé Kardashian, noe som skal ha stresset eksen fælt. Foto: Instagram / NTB scanpix
TRØBBEL: Jordan Craig har barn med Tristan Thompson. De var derimot ikke sammen da barnet ble født. Da hadde basketproffen allerede funnet tonen med Khloé Kardashian, noe som skal ha stresset eksen fælt. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det stormet rundt basketproffen Tristan Thompson (28), og ikke av positive grunner. NBA-spilleren har gjentatte ganger blitt anklaget for utukt med andre kvinner, samtidig som han har hatt gravide kjærester sittende hjemme.

Et av de siste eksemplene omhandlet ekskjæresten Khloé Kardashian (34), som var høygravid med deres felles datter True (1) da basketspilleren ble observert ute på byen med flere unge kvinner.

Sjokket av å se bildene skal ha stresset den høygravide realitystjernen fælt, og meldinger om at fødselen hadde startet kom få timer senere.

At en lignende historie fant sted bare et års tid før ovennevnte skandale, er kanskje vanskelig å tro. Men i nye rettsdokumenter, hentet ut av Radar Online, går Jordan Craig (27) - Thompsons ekskjæreste og barnemor - hardt ut mot oppførselen hans.

Sa han skulle endre seg

Craig og Thompson har sønnen Prince sammen. Han ble født i desember 2016, og var helt perfekt. Det vil si at han ikke hadde noen skader eller andre feil ved seg, noe som bare var flaks - om vi skal tro barnemoren selv.

Jordan Craig jobber som influenser, og har over 680 000 følgere på Instagram.

I rettsdokumenter hevder hun at hun oppdaget svangerskapet i april 2016, etter at Tristan angivelig skal ha mast om å få barn med henne i en lang periode. Han sa at han desperat ønsket å bli far, og hun gjorde det hun kunne for å hjelpe ham med ønsket. Sammen skulle de skape en fin og stabil familie.

Slik ble det ikke. Bare en måned etter at hun fant ut om svangerskapet, fortsatt i første trimester, fikk hun vite at Tristan angivelig hadde vært utro. Hun bestemte seg derfor for å forlate Cleveland, byen der atleten spiller basket, til fordel for Los Angeles. Thompson prøvde likevel å bøte på skaden som hadde skjedd.

- Tristan insisterte på at han skulle forandre seg for familien vår, og han forsøkte å bli sammen med meg igjen en rekke ganger, heter det i rettsdokumentene.

Det skulle vise seg å være tomme ord. Etter å ha gitt forholdet en ny sjanse, i et nytt hus, ble han atter en gang tatt på fersken mens han var utro. Denne gangen var det trolig Khloé Kardashian han hadde møtt på, mens Jordan selv satt hjemme - gravid og alene.

Fikk komplikasjoner

- Forholdet deres gikk viralt, og alt ble brått verre. Hver dag dukket det opp artikler verden over som gjorde narr av min situasjon, og mitt svangerskap ble en av de mest populære overskriftene på sladdernettsider på grunn av kvinnen Tristan nå datet - under mitt svangerskap, står det i dokumentene.

Hun navngir aldri Khloé, men tatt i betraktning at dette skjedde høsten 2016 og at sidespranget ble såpass mye omtalt, er det umulig å regne seg frem til at hun mener noen andre enn Kardashian-søsteren.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Å få det nye forholdet slengt opp i fleisen, før hun i det hele tatt hadde slått opp med basketproffen, var en påkjenning for svangerskapet. Det legger hun ikke skjul på i rettsdokumentene.

- Jeg fikk store mengder negativ oppmerksomhet mot meg og uønsket stress. Verre enn det var at det påvirket svangerskapet mitt. Fødselslegen min beordret meg til å holde senga, på grunn av store stressverdier som på sikt sørget for at jeg fikk store komplikasjoner med svangerskapet, skriver hun - uten å gå konkret inn på hva som faktisk fant sted.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Elsker foreldrelivet

Det er ikke kjent hvorfor disse dokumentene nå er levert inn til retten, men det spekuleres på at det omhandler innbetaling av barnebidrag og hvordan de to skal fordele foreldreansvaret. Det er kanskje ikke så overraskende at Tristan er den forelderen som ser barna sine minst.

Både Khloé og Jordan har hovedansvar for sine respektive barn, mens basketproffen bare får ha dem med jevne mellomrom. Det skyldes også hans aktive basketballkarriere. I fjor sommer sa han i et intervju at han trives med papparollen.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Du blir mye mer følsom av å få en jente. Med en gutt er det mer sånn: «Hei mann, det kommer til å gå fint, ikke gråt», men med True er det mer: «True, det kommer til å gå fint. Vi er her for deg, pappa er her og skal gi deg mat». Så ja, det er veldig annerledes, men det er gøy. Det forandrer deg, sa han i et intervju i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

Når det kommer til hva dagene går til som småbarnsfar, var det ifølge Tristan ikke så mye å skryte av.

- Baby True spiser, sover og, ja, det er vel det eneste de gjør, sa han under intervjuet.

LES OGSÅ: Bekrefter romansen med milliardær (30)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer