- Jeg fikk spiseforstyrrelser på grunn av pappas kritikk

Superstjernens berømte pappa kritiserte utseendet hennes.

<strong>LEGENDE:</strong> Jane Fonda er en bejublet skuespillerinne, aktivist og forfatter. På 80-tallet slo hun seg opp som fitnessguru. Foto: Stella  Pictures
LEGENDE: Jane Fonda er en bejublet skuespillerinne, aktivist og forfatter. På 80-tallet slo hun seg opp som fitnessguru. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jane Fonda forteller ifølge Female First at hun utviklet spiseforstyrrelser etter at hennes far, skuespillerlegenden Henry Fonda - kom med en negativ kommentar om kroppen hennes. 73-åringen hevder farens kritikk har preget hennes forhold til mat og kropp gjennom hele livet.

- Jeg ble opdratt til å føle meg tjukk, selv om min far aldri ville si det til meg direkte - han fikk en av sine koner (han var gift fire ganger, red.anm) til å fortelle meg at jeg ikke burde gå i bikini. One dag overhørte jeg ham snakke om meg, og jeg kan ikke late som om jeg noen gang kom over det, sier Jane Fonda til magasinet You.

Skuespillerinnen utviklet angst og bulimi, men sier hun nå er frisk. Hun tror heller ikke lenger at hun må være perfekt for å bli elsket.

- Men det tok lang tid, forteller hun til You.

Jane Fondas far Henry Fonda døde i 1982, 77 år gammel. Janes bror Peter Fonda (71) er også en berømt skuespiller, spesielt fra roadmovie-klassikeren Easy Rider. Jane Fonda er tante til skuespillerinnen Bridget Fonda (47).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her avslører Fotballfruen hele sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer