Gwyneth Paltrow:

- Jeg fikk sparken

Nå avslører Hollywood-stjernen hvorfor.

ARBEIDSJERN: Gwyneth Paltrow har tjent seg styrtrik på sitt skuespillertalent, og har senere også gjort det svært godt med egne prosjekter. Foto: NTB Scanpix
ARBEIDSJERN: Gwyneth Paltrow har tjent seg styrtrik på sitt skuespillertalent, og har senere også gjort det svært godt med egne prosjekter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (47) har en imponerende skuespillerkarriere bak seg, og har høstet strålende kritikk for sine prestasjoner i filmer som «Seven», «The Talented Mr. Ripley» og «Proof».

For sin rolle i «Shakespeare in Love» vant hun både en Oscar, to Golden Globe og en SAG Award.

I tillegg til å synge og være ansiktet utad for klesmerket Coach, har hun også skrevet flere kokebøker. I 2008 startet hun livsstilselskapet Goop, som hun forøvrig har fått mye kritikk for - men likefullt tjent svært gode penger på.

Det har med andre ord aldri vært noe i veien med Paltrows arbeidsmoral. I voksen alder vel og merke.

- Jeg var knust

Allerede 12 år gammel fikk Hollywood-stjernen sin første jobb, på en leketøysbutikk på Madison Avenue i New York. Men til tross for Paltrows iver rundt å tjene egne penger, så var slett ikke arbeidsgiveren hennes like imponert over moralen hennes.

Det avslører 47-åringen selv i et nytt intervju med Town & Country.

- Jeg fikk sparken fordi jeg dro på ferie uten å fortelle det til sjefen min. Jeg dukket bare ikke opp på jobb, forteller hun til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer