EKTEMANNEN: Lara Stone giftet seg med den britiske komikeren David Walliams i 2010. Foto: All Over Press
EKTEMANNEN: Lara Stone giftet seg med den britiske komikeren David Walliams i 2010. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg fikk sparken fordi jeg var gravid

Gleden ble snudd til fortvilelse for supermodellen Lara Stone.

SEOGHØR.NO: Graviditetstiden er for de fleste en tid fylt med glede og spenning, men for supermodellen Lara Stone (30) ble det stikk motsatt.

Den nederlandske skjønnheten fant ut at hun var gravid like før en viktig fotoshoot i 2012, og fortalte kunden de gledelige nyhetene med det samme.

Det kostet henne dyrt.

Da Stone ankom settet ble hun nemlig fortalt at de hadde booket en annen modell til jobben uten å gi henne beskjed på forhånd, forteller hun, ifølge UsWeekly.com.

FØLTE SEG DEFORMERT: Lara Stone sier hun fikk en negativ reaksjon etter fødselen, fordi hun følte seg deformert. Foto: REX/All Over Press
FØLTE SEG DEFORMERT: Lara Stone sier hun fikk en negativ reaksjon etter fødselen, fordi hun følte seg deformert. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Følte seg deformert

- Jeg ble helt knust. Jeg hadde ikke vært på min første tremåneders sjekk hos legen en gang og var i en utrolig sårbar situasjon. Jeg hadde ikke noen jobb lenger, og det var det. Jeg måtte slutte med det eneste jeg visste hvordan jeg skulle gjøre på grunn av graviditeten, forteller hun.

Etter fødselen av sønnen Albert (1) i mai i fjor så Lara frem til å komme raskt tilbake i form. Men slik ble det heller ikke.

- Da babyen var ute, tenkte jeg: «Hva i all verden har skjedd med meg? Armene mine passer ikke inn i genserne, buksene ville ikke over knærne og jeg fant ingen BH'er som passet». Jeg følte meg deformert, sier hun.

Etter lange treningsøkter med en personlig trener og en streng diett føler supermodellen seg endelig som sitt gamle jeg igjen.

LES OGSÅ: Kendra Wilkinson nekter moren å se barnebarna