- Jeg fikk skikkelig vondt av henne, og begynte nesten å gråte

«Skal vi danse»-kollegene sender varme tanker til Sophie Elise Isachsen.

HATT DET TØFT: Sophie Elise Isachsen valgte lørdag å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå får hun støtte og gode ord fra flere hold. Foto: TV 2
HATT DET TØFT: Sophie Elise Isachsen valgte lørdag å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå får hun støtte og gode ord fra flere hold. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Tidligere i kveld kom sjokknyheten om at Sophie Elise Isachsen (23) har trukket seg fra «Skal vi danse».

Bloggeren og forfatteren, som har imponert stort i årets sesong, begrunnet avgjørelsen med at hun er psykisk utkjørt, i tillegg til at hun har pådratt seg en infeksjon i bekkenet.

Isachsen informerte TV 2 om valget lørdag formiddag, og er ikke til stede i forbindelse med kveldens sending. Det er imidlertid hennes dansepartner Benjamin Jayakoddy. Han fikk - i likhet med alle andre - vite om Isachsens avgjørelse i dag.

- Det er selvsagt veldig trist. Samtidig støtter jeg henne hundre prosent. Til syvende og sist går Sophie Elises helse foran alt, sier han til Se og Hør.

- Hun har slitt mye de siste ukene, og jeg tror dette ble et slags vendepunkt. Dersom man ikke klarer å nyte opplevelsen, så er det på tide å ta grep om egen situasjon og det respekterer jeg henne for å ha gjort, fortsetter Jayakoddy.

Proffdanseren forklarer at det er ergelig å måtte forlate konkurransen så nærme en finale. Samtidig er han takknemlig for å ha kommet så langt med en deltaker som han nå anser som en venn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer