- Jeg fikk sjokk

Den nybakte mammaen om kroppen etter fødselen...

SLET MED Å TILPASSE SEG SITT NYE LIV: Etter fødselen slet Kendra med å tilpasse seg sitt nye liv som mor. Her sammen med ektemannen Hank Baskett. Foto: All Over Press
SLET MED Å TILPASSE SEG SITT NYE LIV: Etter fødselen slet Kendra med å tilpasse seg sitt nye liv som mor. Her sammen med ektemannen Hank Baskett. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkinson (24) ble i desember mamma til lille Hank Baskett IV. Nå innrømmer den veldreide 24-åringen at hun ble overrasket over hvordan kroppen forandret seg under graviditeten og så ut etter fødselen.

Kendra er vant til å vise seg lettkledd, og usikkerheten rundt vektøkningen ble ikke bedre da hun og ektemannen Hank fikk barselbesøk av de flotte venninnene hennes.

- Jeg satt bare og håpet på at Hank ikke skulle se på venninene mine. Det å ha en annerledes kropp var som et kultursjokk for meg. Jeg er så vant til å se flott ut og være i form, sier blondinen til Us Magazine.

24-åringen innrømmet nylig at hun har slitt med å tilpasse seg sitt nye liv som småbarnsmor, og at hun blant annet har vært deprimert.

Nå er Kendra imidlertid tilbake i toppform etter fødselen, men innrømmer at hun fremdeles er misfornøyd med noen deler av kroppen:

- Nå er puppene på vei nedover, og de er litt større enn jeg vil ha dem. Jeg vil jevne ut kroppen min litt. Jeg elsker beina mine, og jeg elsker rumpa mi, men alt annet hater jeg, sier hun til Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901:

LES OGSÅ: Hun fødte for bare to måneder siden