UTFORDRENDE SEX-SCENE: Keira Knightley ble overtalt til å takke ja til å spille inn de utfordrende sex-scenene i filmen «A Dangerous Method». Foto: All Over Press
UTFORDRENDE SEX-SCENE: Keira Knightley ble overtalt til å takke ja til å spille inn de utfordrende sex-scenene i filmen «A Dangerous Method». Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg fikk sjokk da jeg så sex-scenene

Keira Knightley ville trekke seg, men endret mening på én betingelse.

Publisert
Se filmtrailer nederst i saken!

SEHER.NO:
Keira Knightley har gjort stor suksess som skuespiller i filmer som «Pirates of the Caribbean» og «Pride and Prejudice», men i sin nye film viser 26-åringen seg fram på en måte som fansen aldri har sett før.

I filmen «A Dangerous Method» - som handler om blant annet de kjente psykologene Sigmund Freud og Carl Jung - har Keira ifølge Daily Mirror spilt inn en sex-scene hvor hun blant annet blir slått av skuespilleren Michael Fassbender.

Til avisen innrømmer Keira at hun egentlig hadde bestemt seg for å si nei til rollen, fordi hun syntes sex-scenene ble for vågale. Men etter å ha blitt overtalt av regissør David Cronenberg, endret hun mening.

- Jeg fikk sjokk da jeg så sex-scenene i manuset. I dagens internett-æra, så var ikke dette noe jeg ønsket å ha liggende ute. Jeg ringte derfor opp David Croenenberg for å takke nei.

- Han tilbød seg å ta dem ut, men jeg så hvorfor de burde være med. Vi snakket lenge om å forstå dem psykologisk. Til slutt sa jeg «greit, så lenge de ikke er sexy».

Keira sier til Daily Mirror at hun fortsatt kommer til å være tilbakeholden med å si ja til sex-scener på film i fremtiden.

- De er alltid vanskelige og utsatt. Men dette var noe annerledes...

«A Dangerous Method» har norsk premiere 2. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sover bedre med en mann ved siden av meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer