- Jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye jeg hadde gått opp i vekt

Jessica Simpson tok hardere grep under sitt andre svangerskap.

Publisert

SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (33) ble i løpet av 13 måneder mamma til barna Maxwell Drew, født mai 2012, og Ace Knute, født juni 2013.

Under det første svangerskapet la pop-prinsessen på seg over 30 kilo, og ble siden Weight Watchers talskvinne.

I et intervju med MomsFeeds forteller den flotte blondinen at hun fikk sjokk da hun så hvor mye hun veide under sitt første svangerskap:

- Jeg er mye mer selvsikker denne gangen. Med Maxwell tenkte jeg ikke over hvor mye jeg la på meg, men da jeg første gang veide meg under graviditeten med henne... Jeg mener.. Det var et siffer jeg aldri hadde forestilt meg. Men det var en sannhet jeg måtte forholde meg til. Jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye jeg hadde gått opp i vekt.

SPORTY: Jessica Simpson har ved svangerskap nummer to vært bevisst på å spise sunn mat og å trene aktivt. Her med forloveden Eric Johnson og lille Maxwell Drew på gåtur i Los Angeles tidligere i år. Foto: Fame Flynet  Sweden
SPORTY: Jessica Simpson har ved svangerskap nummer to vært bevisst på å spise sunn mat og å trene aktivt. Her med forloveden Eric Johnson og lille Maxwell Drew på gåtur i Los Angeles tidligere i år. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer

Hun forteller videre at hun ved svangerskap nummer to tok ekstra hensyn til sunt kosthold og mye trening:

- Da jeg gikk gravid med Maxwell tok jeg på en måte en ferie. Men med Ace var jeg veldig aktiv, og gikk mye turer og passet på hva jeg spiste. Selv om jeg ikke følte meg spesielt bra til tider, hadde jeg et sunnere svangerskap denne gangen.

Men heldigvis for tobarnsmoren har hun en samboer som støtter henne uansett kroppsfasong:

- Det som er så bra med Eric er at da han spilte fotball så var han selv svært bevisst på vekt, og det å enten legge på seg eller ta av seg, så han vet hva det går ut på, og han er svært forståelsesfull. Pluss, han elsker meg og får meg alltid til å føle meg vakker. Han er fantastisk!

Se mer av Jessicas vektkamp i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: - Å kle meg naken er min beste motivasjonsteknikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer