- Jeg fikk sjokk da jeg så det på TV

Sol-Maja Otterstad føler seg utrolig misforstått av de andre «Farmen»-deltagerne, og av TV-publikum.

RØK UT: Søndag kveld var det Sol-Maja Otterstads tur til å forlate «Farmen»-gården. Selv om hun syntes det var litt bittert å ryke ut da det skjedde, reagerer hun i dag mye sterkere på motstandernes oppfatning av henne. Foto: TV 2
RØK UT: Søndag kveld var det Sol-Maja Otterstads tur til å forlate «Farmen»-gården. Selv om hun syntes det var litt bittert å ryke ut da det skjedde, reagerer hun i dag mye sterkere på motstandernes oppfatning av henne. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det Sol-Maja Otterstad (20) som måtte forlate gården i «Farmen» på TV 2, etter at hun onsdag ble valgt til førstekjempe av venninnen Charlotte Thøgersen (25).

I uken som har gått på «Farmen» har det vært mye tårer mellom Sol og Charlotte, men etter å ha røket ut av realitykonkurransen sier Sol til Seoghør.no at hun ikke bærer nag til ukens storbonde.

- Det er overhodet ikke noen dårlige følelser mellom oss nå, og i ettertid ser jeg at hun var under mye press. Det er veldig rart å ha sett dette dramaet på TV nå, men TV 2 har fått med alle puslebitene, det er deilig å se at det er blitt riktig fremstilt, sier Sol til Seoghør.no i dag.

Men 20-åringen avslører at hun derimot ble sjokkert da hun fikk se ukens andre drama på TV-skjermen, ettersom hun ikke var klar over at det var noen intrige.

MISFORSTÅTT: 20-åringen føler at de andre deltakerne har misforstått holdningen hennes, og hun sier at hun ikke kjenner seg helt igjen på TV.  Foto: Tor Lindseth
MISFORSTÅTT: 20-åringen føler at de andre deltakerne har misforstått holdningen hennes, og hun sier at hun ikke kjenner seg helt igjen på TV. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Sjokkert og såret

Denne uken fikk man nemlig se flere av deltakerne beklage seg sterkt over at Sol kun ville jobbe i potetåkeren fremfor å bidra til andre arbeidsoppgaver.

Overfor Seoghør.no understreker Sol at hun bare gjorde som storbonde Charlotte ville.

- Jeg fikk sjokk da jeg så det på TV, det var veldig sårende. Situasjonen er sykt misforstått mellom deltakerne, ingen nevnte noenting til meg. Charlotte ba meg om å gjøre det, og jeg jobbet meg i hjel i flere dager i potetåkeren. Jeg valgte å jobbe for Charlotte, på tross av det hun hadde gjort mot meg, forklarer Sol innstendig.

Den søte 20-åringen sier det er veldig kjipt når norske TV-seere sitter på nettet og sier at hun «ikke gjør en drit».

Hun synes det er dumt at de eldre på «Farmen»-gården, som hun mener manipulerte Charlotte til å velge henne som førstekjempe, hvisket og tisket bak ryggen hennes.

- De kunne heller ha konfrontert meg med det. Og på TV kommer ikke min versjon med i det hele tatt, det er synd ettersom jeg hadde en helt annen oppfatning av situasjonen, påpeker Sol overfor Seoghør.no.

Hun sier at hun gjerne skulle fortalt de andre deltakerne sin versjon i dag, fordi hun synes det er ubehagelig at de har fått et inntrykk av henne som hun ikke kjenner seg igjen i.

- Samtidig er jo det helt meningsløst, «Farmen» er tross alt bare et TV-program, kommenterer Sol humørfylt.

- Trodde Stine var lettere enn hun var

I siste instans var det ikke potethøsting, men tautrekking, som sendte Sol-Maja Otterstad ut av «Farmen».

TØFF MOTSTANDER: Stine Sørum gav Sol mer motstand enn hun hadde trodd på forhånd i tautrekking, og andrekjempen fikk bli igjen på «Farmen»-gården da Sol reiste. Foto: Tor Lindseth
TØFF MOTSTANDER: Stine Sørum gav Sol mer motstand enn hun hadde trodd på forhånd i tautrekking, og andrekjempen fikk bli igjen på «Farmen»-gården da Sol reiste. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Til Seoghør.no forteller hun at hun valgte Stine Sørum (30) til andrekjempe fordi hun visste at motstanderen kom til å velge tautrekking.

- Jeg trodde vi var omtrent like tunge og like sterke, men hun var egentlig flere kilo tyngre enn meg. Jeg tror vi faktisk var ganske jevne i styrke, siden jeg klarte å holde ut så lenge. Men da hun la inn all vekten sin skjønte jeg at jeg ikke hadde sjans.

Sol innrømmer at det var surt å tape der og da, siden hun er et veldig konkurransemenneske. I ettertid har hun angret litt på at hun ikke valgte Malin (21) eller Alina Vassnes (24), selv om de to søstrene har en egen allianse.

- Samtidig hadde jeg veldig lyst på tautrekking, det er så kult!, fastslår Sol overfor Seoghør.no.

LES OGSÅ: Er dette tidenes kleineste intervju?